به گزارش روز شنبه ایرنا از وبدا، درباره مصرف تخم مرغ و عوارض احتمالی آن در سفت شدن کبد در دوران سالمندی مطرح کرد: بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی های خون و بافت کبد ندارد.
بر این اساس، مصرف تخم مرغ باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمی شود؛ بلکه به دلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخم مرغ و زرده سرشار از کولین به عنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب می آید و می تواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد.