به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در گزارش ساندی تایمز آمده است: در درگیریهای پس از فروپاشی شوروی در روسیه، مانند ۲ جنگ چچن، استفاده از سربازان وظیفه باعث نارضایتی مردم میشد و از نظر سیاسی برای کرملین آزاردهنده بود. این بار ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه، دقیقاً به همین دلیل مراقب بوده که از سربازگیری اجباری اجتناب کند. در عوض، مسکو به سربازان داوطلبی متکی بوده که حقوق و مزایای نسبتاً سخاوتمندانهای دریافت میکنند.
به گزارش این رسانه انگلیسی، یک داوطلب ممکن است هنگام ثبتنام پاداشی معادل ۱۴ هزار پوند (یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان) دریافت کند که معادل تقریباً ۱۸ ماه میانگین حقوق بوده و علاوهبرآن، دو و نیم برابر میانگین حقوق نیز به او پرداخت میشود.
پیشبینی میشود که تورم امسال روسیه بین ۷.۱ تا ۷.۶ درصد باشد، بااینحال حقوقها به لطف بازار کار رقابتی افزایش یافته و درآمد واقعی در طول جنگ با سرعت بیشتری نسبت به دهه قبل رشد کرده است. با وجود آنکه استخدامهای جدید ممکن است این رشد را دچار رکود کند، نقدینگی در اختیار روسها تاکنون سابقه نداشته است.
قبل از تهاجم به اوکراین، تعداد بیشتری از روسها نسبت به وضعیت مالی خود بدبین بودند، اما در سال گذشته میلادی، اکثریت آنها خوشبین بودند.
در ادامه این گزارش آمده است: اگرچه تحریمها خسارت زیادی به همراه داشته، اما بسیاری از صنایع داخلی از خروج رقبای غربی سود بردهاند. شرکتهای داخلی تا حد زیادی جای خالی شرکتهای بینالمللی که روسیه را ترک کردهاند را پر کردهاند.
از بسیاری جهات، مردم عادی روسیه، حتی آنهایی که خارج از شهرهای بزرگ و پر زرقوبرق زندگی میکنند، بهدشواری کشور خود را تحت محاصره اقتصادی میدانند. بر اساس یافتههای نظرسنجی اخیر سازمان «اف او ام» (FOM)، ۴۲ درصد مردم روسیه بر این باورند که وضعیت این کشور طی سه تا پنج سال آینده بهتر خواهد شد و تنها ۱۰ درصد فکر میکنند که اوضاع بدتر میشود.
نتایج یک نظرسنجی دیگر نیز نشان میدهد که ۶۱ درصد از مردم روسیه خواستار مذاکره و پایان جنگ هستند، اما نه به هر قیمتی. مردم هنوز به دنبال برد هستند و نه تساوی یا باخت.