به گزارش ایرنا از روابط عمومی این سازمان، صادق حسین زاده روز شنبه اظهار کرد: برداشت انبه از نیمه دوم اردیبهشت ماه به صورت انبه نارس برای مصارف ترشی و لواشک آغاز شده است و تا اوایل مرداد با برداشت میوه رسیده ادامه دارد.
وی ادامه داد: ارقام موجود انبه در منطقه جنوب کرمان شامل لنگرا، سندری، خوشهای و محلی است که عملکرد این محصول در هر هکتار به طور متوسط هفت تا هشت تن است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: عمده سطح زیرکشت انبه در بین هشت شهرستان منطقه جنوب کرمان به شهرستان منوجان سپس کهنوج اختصاص دارد و اکثر باغات انبه جنوب کرمان به صورت درختان پراکنده هستند.
وی اضافه کرد: انبه جزو دسته میوههای گرمسیری است و تقریبا در تمامی مناطق گرمسیر جنوب کرمان تولید و میوه تولیدی سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است که طرفداران زیادی دارد.
حسین زاده گفت: انبه در شهرهای جنوب کرمان به دلیل طعم ترش و عطر خاص آن در تهیه ترشی استفاده زیادی دارد و بنا به اظهار مصرف کنندگان، انبه شیرین تولید شده در این منطقه نیز از نظر عطر و طعم حتی از انبههای پاکستانی وارداتی در بازار بهتر است.
وی افزود: از ۸۶ هزار هکتار باغ منطقه بیش از یک و نیم میلیون تن محصول باغی سردسیری، گرمسیری و نیمه گرمسیری تولید و روانه بازارهای داخل و خارج از کشور میشود.
جنوب استان کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعهگنج، جازموریان و فاریاب است که این منطقه با حدود یک میلیون نفر جمعیت سهم قابل توجهی در تولیدات کشاورزی به ویژه در زمینه تولید محصولات باغی دارد.