دکتر مهدی تنگستانی مکان روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر ذبح دامهای قربانی مردم، دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژهای در نظر گرفته است.
وی افزود: در این راستا، ۳۴ اکیپ دامپزشکی شامل ۱۳ اکیپ ثابت و ۲۱ اکیپ سیار با مشارکت ۱۰ دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی، آماده ارائه خدمات رایگان در کشتارگاهها و نقاط مشخص شده شهرستانها هستند.
تنگستانی مکان با اشاره به فعالیت این اکیپها از صبح روز عید قربان، یادآور شد: ذبح دام در معابر و منازل ممنوع است و شهروندان برای جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک میان انسان و دام، از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، دامهای خود را در کشتارگاهها و محلهای تعیینشده ذبح کنند.
وی بیان کرد: گوشت تهیهشده پس از ذبح، پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا خطر انتقال بیماریها کاهش یابد.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر تأکید کرد: در هنگام آمادهسازی و قطعهبندی گوشت، استفاده از دستکش و رعایت نکات بهداشتی به طور جدی ضروری است.