اتمام داروی بیمارستان صحرایی کویت در خان یونس

اتمام داروی بیمارستان صحرایی کویت در خان یونس

 تهران- ایرنا- همزمان با تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیمارستان صحرایی کویت از اتمام مکمل‌هایی غذایی و دارویی کودکان، زنان باردار و سالمندان در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از رسانه‌های فلسطین، بیمارستان صحرایی کویت در خان یونس اعلام کرد که در نتیجه ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه، مکمل‌های غذایی و دارویی کودکان، زنان باردار و سالمندان به اتمام رسیده است.

این بیمارستان همچنین اعلام کرد: اتمام ذخایر غذایی مخصوص بیماران و کادر پزشکی بر توانایی ما بر انجام وظایف خود در بیمارستان تأثیر خواهد داشت و ما از سازمان‌های بشردوستانه می‌خواهیم که برای تأمین مواد غذایی و دارویی دست به اقدام فوری بزنند.

در همین ارتباط دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه امروز با اشاره به مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی برای ورود کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه، از شهادت ۲۹۹ فلسطینی در نتیجه سوء تغذیه، کمبود غذا و دارو و نیز سقط بیش از ۳۰۰ جنین بر اثر ضعف غذایی مادران، خبر داد.

در گزارش دفتر مذکور آمده است: رژیم اشغالگر از توزیع مستقیم کمک‌ها توسط سازمان‌های امدادی بین شهروندان ممانعت می‌کند؛ ۵۸ فلسطینی در نتیجه سوء تغذیه و ۲۴۲ نفر به دلیل کمبود دارو و غذا جان باختند و علاوه بر آن، ۲۶ بیمار کلیوی نیز به دلیل نبود مراقبت‌های درمانی و تغذیه جان خود را از دست دادند و گذشته از آن بیش از ۳۰۰ مورد سقط جنین در نتیجه کمبود مواد غذایی ضروری به ثبت رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی همچنان از گرسنگی به‌عنوان سلاحی در جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه استفاده می‌کند و به‌طور آشکار درخواست‌های فزاینده بین‌المللی برای توقف این جنایت هولناک و قتل‌عام‌های وحشیانه‌ در قریب به نوزده ماه گذشته را نادیده گرفته است.

پیش تر ایناس حمدان سرپرست دفتر رسانه‌ای آنروا (آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی) در غزه در اظهاراتی گفت که نیاز فعلی نوار غزه روزانه ۶۰۰ کامیون است که به سختی می‌تواند نیازهای اساسی ساکنان این منطقه را تامین کند.

طبق گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت و نهادهای پزشکی در غزه، شمار زیادی از بیماران سرطانی، بیماران خاص، زنان باردار و نوزادان نارس، به دلیل تخریب بیمارستان‌ها بدون دسترسی به درمان رها شده‌اند و بیش از ۱۰ هزار بیمار نیز نیازمند انتقال فوری پزشکی به خارج از غزه هستند که به دلیل بسته بودن گذرگاه‌ها ممکن نشده است.

همچنین یونیسف و سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده‌اند که ده‌ها کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان باخته‌اند و میلیون‌ها نفر به‌ ویژه کودکان و سالمندان در شرایط سوء تغذیه شدید به سر می‌برند در حالی که صدها تُن مواد غذایی و دارویی در مرزها معطل مجوز ورود است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها