۱۷۰۰ میلیارد تومان رهاورد سفر رییس جمهور برای آموزش و پرورش کرمانشاه

۱۷۰۰ میلیارد تومان رهاورد سفر رییس جمهور برای آموزش و پرورش کرمانشاه

 کرمانشاه - ایرنا - در جریان سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای جمع‌آوری مدارس کانکسی، سنگی، تخریبی و نوسازی مدارس فرسوده، احداث مدارس مناطق پر تراکم جمعیتی، تکمیل و تجهیز سالن‌های ورزشی و کلاس‌های تربیت‌بدنی و توسعه خوابگاه دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سلیمان محبی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه روز شنبه در نشست خبری با موضوع تشریح دستاوردهای سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه، این سفر را برای آموزش و پرورش پربار توصیف کرد و گفت: در این سفر اجرای ۱۹۳ پروژه با اعتبار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲ سال به تصویب رسید که تاکنون برای این نهاد سابقه نداشته، زیرا اولویت اول رییس جمهور آموزش و پرورش است.

وی اجرای این پروژه ها را شامل جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز، سنگی، نوسازی و احداث مدارس تخریبی، فرسوده، مناطق محروم و پر تراکم استان دانست که با نگاه عدالت محوری با اولویت مناطق کم برخوردار اجرا می شود.

۱۷۰۰ میلیارد تومان رهاورد سفر رییس جمهور برای آموزش و پرورش کرمانشاه

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: همچنین در این سفر وزیر آموزش و پرورش که رییس جمهور را همراهی می کرد؛ قول هوشمندسازی ۱۰۰ درصد استاندارد ۲۴ مدرسه ۶ کلاسه، احداث ۳۵ زمین چمن مصنوعی، سه یونیت دندان پزشکی، همچنین احداث یک اردوگاه دانش آموزی ملی شامل مجموعه های وزرشی، فضای آموزشی، رستوران و خوابگاه به استان کرمانشاه را داد.

محبی همچنین به تصویب ۱۴۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح "نماد" مقابله با آسیب های اجتماعی در ۱۷۵ مدرسه استان، تجهیز ورزشی ۷۰۰ مدرسه، ساخت ۴۵ کلاس تربیت بدنی و ۲ سالن ورزشی در این سفر اشاره کرد.

وی در ادامه اعزام ۵۰ دانش آموز به سفر زیارتی مشهد مقدس و کمک به هوشمندسازی مدارس استان را از جلمه دیگر دستاوردهای سفر وزیر آموزش و پرورش به کرمانشاه اعلام کرد و گفت: اکنون ۳۴ درصد مدارس دولتی استان هوشمند است که باید تا ۲ سال آینده به ۵۰ درصد برسد.

تشریح جزئیات ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاصی به استان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه نیز در این جلسه به جزئیات اعتبارات پروژه های سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه پرداخت و گفت: در این سفر اجرای ۱۹۳ پروژه شامل ۱۰۷ مدرسه کانکسی بالا ۱۰ نفر دانش آموز با ۱۷۵ کلاس درس، ۱۸ مدرسه سنگی نا ایمن با ۴۱ کلاس درس، ۱۱ مدرسه تخریبی با ۱۳۲ کلاس، ۱۸ مدرسه با تراکم بالای ۳۵ نفر با ۲۱۰ کلاس درس به تصویب رسید که از این تعداد ۳۹ مدرسه با ۱۸۲ کلاس در حال حاضر در دست اجرا و ۹۰ پروژه نیز به اتمام رسیده است.

۱۷۰۰ میلیارد تومان رهاورد سفر رییس جمهور برای آموزش و پرورش کرمانشاه

مرزبان نظری در ادامه سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه را ۶/۳۳ سانتی متر و میانگین کشوری آن را ۵/۴۵ سانتی متر اعلام کرد و گفت: اما در برخی از نواحی آموزش و پرورش دچار مشکل اساسی هستیم مانند جوانرود که ۳/۹۲ سانتی متر است و ناحیه سه شهر کرمانشاه که ۴/۱۸ سانتی متر که سرانه آموزشی کم اما بسیار پراتراکم است و نیاز به افزایش سرانه است.

وی در ادامه با بیان اینکه در سفر رییس جمهور هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای ۲ سال به استان اختصاص یافت گفت: در این سفر برای تکمیل پروژه های نیمه تمام ملی و استانی ۷۵۰ میلیارد تومان، مدارس تخریبی و فرسوده ۴۰۰ میلیارد ، هوشمندسازی مدارس ۳۰۰ میلیارد، استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی ۲۰۰ میلیارد، دانشگاه فرهنگیان ۵۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تجهیزات ورزشی مدارس و همچنین ۱۴۰ میلیون تومان طرح نماد، و ۱۵ میلیارد تومان تکمیل خانه معلم سه اعلام کرد.

استان کرمانشاه با ۳۶۰ هزار دانش آموز، ۲۶ هزار معلم، نزدیک به ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها