به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه اعلام کرد که در نتیجه ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای انساندوستانه به نوار غزه، مقادیر زیادی از این کمکها در معرض فاسد شدن و نابودی است در حالی که ساکنان نوار غزه از قحطی رنج میبرند.
دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه افزود: رژیم اشغالگر مدعی است که به محموله کمکهای انساندوستانه اجازه ورود به غزه را میدهد حال آنکه تنها ۱۰۰ کامیون وارد نوار غزه شده است.
در این گزارش آمده است: رژیم اشغالگر کاروان کمکهای انساندوستانه را مجبور میکند تا مسیر پر خطر را طی کرده و در معرض سرقت از سوی گروههای مسلح قرار گیرند، این رژیم، حتی تیمهای امدادی را هدف قرار میدهد و اخیرا ۶ نفر از این نیروها در حین انجام وظایف به شهادت رسیدند.
این گزارش افزود: رژیم اشغالگر از توزیع مستقیم کمکها توسط سازمانهای امدادی بین شهروندان ممانعت میکند و ۵۸ فلسطینی نیز در نتیجه سوء تغذیه و ۲۴۲ نفر به دلیل کمبود دارو و غذا جان باختند و علاوه بر آن، ۲۶ بیمار کلیوی نیز به دلیل نبود مراقبتهای درمانی و تغذیه جان خود را از دست دادند و گذشته از آن بیش از ۳۰۰ مورد سقط جنین در نتیجه کمبود مواد غذایی ضروری به ثبت رسیده است.
دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه همچنین رژیم اشغالگر و کشورهای همدست آن در نسلکُشی را مسئول این جنایتهای فجیع در نوار غزه دانست.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.