به گزارش ایرنا، مدیرکل مخابرات مازندران روز جمعه در حاشیه رویداد ITNext در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این رویداد برای شکوفایی صنعت آی تی در مازندران برای اولین بار برگزار شد و امیدواریم با کمک و هم افزایی دستگاههای اجرایی از جمله مخابرات بتوانیم نقش مؤثری در این ارتقا داشته باشیم.
سید مجتبی سیف الله پور اظهار داشت: در راستای این رویداد بحث تحولات در این حوزه مورد بررسی قرار میگیرد و همچنین استفاده از هوش مصنوعی که در دستورکار شرکت مخابرات ایران نیز قرار دارد.
این مقام مسوول گفت: برنامهای که شرکت مخابرات در سال ۴۰۴ دارد، در حوزه توسعه برقراری ارتباط فیبرنوری برای منازل و کسب کاراست، که شرکت مخابرات ایران برای اتصال منازل و کسب کار شبکه فیبر نوری مخابرات دارد.
سیف الله پور افزود: این تعداد رقم یک هزار و ۲۵۰ هزار پورت سهم استان مازندران است که به دو هزار پورت افزایش خواهیم داد و ما تعهد اتصال این تعداد به شبکه فیبر نوری و پوشش ارتباط بیشتر از این تعداد را داریم.
وی گفت: از این تعداد ۳۰ هزار پورت به شبکه فیبر نوری متصل شده است و در سال جاری این تعداد به ۴۰ هزار پورت افزایش پیدا خواهد کرد و تا پایان سال ۷۰ هزار پورت منازل کسب و کار به شبکه فیبر نوری مخابرات متصل خواهد شد.
این مقام مسوول، در رابطه با گرانی اینترنت اذعان داشت: همه صنایع برای ماندگاری باید هزینه فایده خود را داشته باشند و در تمامی عرصهها گرانی داشتیم و بخش عمده از هزینه اپراتورها در بخش استفاده از انرژی برق و گازوئیل که مصرف میکنیم افزایش تعرفه داشتند.
مدیرکل مخابرات مازندران تصریح کرد: اگر اپراتور بخواهد ماندگار باشد و بتواند خدمت دهی کند باید همراه با حاملهای دیگر افزایش تعرفه داشته باشد اما در چندسال اخیر برای تعرفه هیچگونه مخابراتی افزایشی نداشتیم به همین دلیل تمامی اپراتورها از وزیر ارتباطات در خواست افزایش تعرفه را داشتند.