به گزارش ایرنا، محمد نوری، روز جمعه در نشست بررسی مسایل و مشکلات اصحاب صنایع آذربایجان شرقی اظهار کرد: مجوز شهرک تخصصی فناوری و هوشمند برای آذربایجان شرقی صادر شده است و صاحبان صنایع میتوانند در قالب بنیاد مالی، مشارکت داشته باشند.
وی، خواستار هماهنگی بیشتر آذربایجان شرقی برای جذب سرمایهگذاران، معرفی موانع تولید و تسهیل در امور مرتبط با معادن و صنایع پاییندستی شد.
آذربایجان شرقی دارای پیرترین صنایع کشور است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز با اشاره به ظرفیتهای استان، اظهار کرد: آذربایجان شرقی دارای پیرترین صنایع کشور است و به همین دلیل پایلوت نوسازی صنایع انتخاب شده است.
صابر پرنیان افزود: آذربایجان شرقی میتواند به قطب تولید پنل خورشیدی و اینورتر تبدیل شود.
وی، خواستار واگذاری سهمیه ارزی به استانها، استقرار نماینده با اختیار کامل از بانک مرکزی در تبریز، نوسازی ناوگان حملونقل صنعتی و تسریع در انتقال آب ارس شد.
حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری برای تکمیل زیرساخت های برق آذربایجان شرقی نیاز است
اکبر فرج نیا، مدیرعامل شرکت برق تبریز نیز از صدور مجوز یکهزار ۴۴۰ مگاوات تولید برق خورشیدی خبر داد و اعلام کرد که برای تکمیل زیرساختها، حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری نیاز است.
به گزارش ایرنا، پیگیری ویژه طرحهای خاص استان، تسریع در انتقال آب از ارس، تمرکز بر انرژی خورشیدی و تفویض اختیارات به مدیران استانی از جمله محورهای این نشست بود.
این برنامه ۶ ساعته شامل بازدید از ۲ واحد تولیدی و سپس برگزاری نشستی صمیمی با فعالان صنعتی استان بود که در فضایی شفاف، دغدغهها و مطالبات صنعتگران مستقیماً به مسئولان ارشد منتقل شد.
در پایان، همه موارد مطرحشده در نشست در قالب صورتجلسهای دستهبندی شد.
موضوعات استانی قرار است از طریق ستاد تسهیل استان پیگیری شود و موضوعات ملی از مسیر دستیار رئیسجمهور در سطح ملی دنبال خواهد شد.