به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در این باره نوشت: اسرائیل [با حمله اخیر به فرودگاه صنعا و چند بندر یمن] یک نوع محاصره دریایی و هوایی علیه این کشور اعمال کرد اما مشاهده کردیم که به دلیل ازسرگیری فعالیت فرودگاه بینالمللی صنعا در کمتر از یک هفته پس از این حمله، تأثیر عملیات مذکور، اندک بوده است.
اسرائیل هیوم افزود: در صورت ادامه جنگ در نوار غزه، «اسرائیل» باید به روند حملات از یمن عادت کند و آن را امری طبیعی بداند.
این روزنامه صهیونیستی تاکید کرد: یمنیها از توانایی ادامه روش شلیک موشکها به مدت طولانی برخوردار هستند و ما این موضوع را در جنگ آنها با عربستان شاهد بودیم.
اسرائیل هیوم با اشاره به اینکه جنگ علیه «حوثیها»، نبرد بیپایان است گفت: آنها از استقامت طولانی در تولید و نمایش، برخوردار هستند؛ همچنین، انگیزههای ایدئولوژیک دارند و به همین دلیل، این نبرد پایانناپذیر به نظر میرسد.
این روزنامه ادامه داد: شلیک یک موشک از یمن برای ایجاد نوعی محاصره هوایی علیه «اسرائیل» کافی است، زیرا حملات موشکی و پهپادی مداوم مانع ازسرگیری پروازهای شرکتهای هواپیمایی شده است.
ارتش یمن ۱۴ اردیبهشت ماه در واکنش به گسترش عملیات نظامی اسرائیل در غزه، از اعمال محاصره هوایی کامل علیه این رژیم خبر داد و از تمامی شرکتهای هواپیمایی خواست پروازهای خود به فرودگاههای اسرائیل را متوقف کنند.
در این بیانیه تأکید شده است که ارتش یمن، محاصره را با تکرار حملات به فرودگاههای رژیم صهیونیستی، به ویژه فرودگاه اللد، که در اسرائیل به نام «بن گوریون» شناخته میشود، عملیاتی خواهد کرد.
ارتش یمن همچنین از تمامی شرکتهای هواپیمایی بینالمللی خواست مفاد این بیانیه را جدی بگیرند و از زمان انتشار آن، برای حفظ امنیت هواپیماها و مسافران خود، پروازها به فرودگاههای تحت کنترل رژیم اسرائیل را لغو کنند.
در پایان این بیانیه آمده است: یمن اجازه نخواهد داد دشمن به تجاوزگریهای خود علیه کشورهای عربی مانند لبنان و سوریه ادامه دهد و وضعیتی را تحمیل کند که در آن خود را مجاز به انجام این حملات میداند.
پس از اصابت موشک شلیک شده از سوی ارتش یمن به فرودگاه بنگوریون، شرکتهای هواپیمایی بینالمللی یکی پس از دیگری پروازهای خود به تلآویو را لغو یا تعلیق کردند؛ اتفاقی که نشاندهنده بحران شدید امنیت پرواز در آسمان سرزمینهای اشغالی است.
به دنبال این حملات، ارتش رژیم صهیونیستی فرودگاه صنعا و سه بندر اصلی یمن را بمباران کرد.
این اقدام، موجب غیر فعال شدن فرودگاه صنعا شد اما دولت یمن پس از یک هفته، بار دیگر عملیاتی شدن این فرودگاه را اعلام کرد؛ امری که نشان دهنده ناکامی رژیم اشغالگر در مقابله با ارتش یمن است.