به گزارش ایرنا از فرمانداری تهران، سعید بشیری عصر سهشنبه با اشاره به وجود ظرفیتهای طبیعی و فرهنگی در مناطق روستایی پایتخت اظهار کرد: با وجود این ظرفیتها، اکنون تنها ۲ اقامتگاه بومگردی رسمی در تهران فعال است این آمار نشاندهنده لزوم توسعه هدفمند این بخش از گردشگری است که در همین راستا، طرح هر روستا یک اقامتگاه بومگردی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به وجود بیش از ۲۳۰ مرکز اقامتی از جمله هتل، هتلآپارتمان و مهمانپذیر در شهر تهران افزود: در حالی که زیرساختهای اقامتی در مناطق شهری توسعه یافته، اما در مناطق روستایی مانند بخش کن و روستاهای خوشآبوهوای اطراف، توسعه اقامتگاههای بومگردی متوازن با ظرفیتهای بومی و جغرافیایی صورت نگرفته است.
بشیری با تاکید بر اهمیت بومگردی در پایداری توسعه روستایی اظهار کرد: گسترش اقامتگاههای بومگردی میتواند ضمن ایجاد فرصتهای شغلی، به حفظ بافت تاریخی روستاها، احیای آیینها و سنتهای فرهنگی، ارتقا هویت بومی و ترویج خوراکهای محلی کمک کند همچنین این اقامتگاهها نقش مهمی در کاهش مهاجرت به شهر، تقویت اقتصاد محلی و تحقق اقتصاد مقاومتی دارند.

معاون فرمانداری تهران افزود: اقامتگاههای بومگردی، افزون بر جذب گردشگران داخلی و خارجی، در صیانت از منابع طبیعی، حفظ باغات و ترویج گردشگری مسئولانه نقشآفرینی خواهند کرد.
وی با اعلام حمایت فرمانداری تهران از سرمایهگذاران حوزه بومگردی تصریح کرد: معاونت عمرانی با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران و دیگر نهادهای مرتبط، در حال برنامهریزی برای برگزاری دورههای آموزشی، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و توسعه زیرساختهای لازم است تا زمینه رونق بیش از پیش این صنعت پاک و پرفایده در پایتخت فراهم شود.
به گزارش ایرنا، همزمان با ۳۱ اردیبهشتماه، «روز ملی اقامتگاههای بومگردی»، طرح توسعه اقامتگاههای بومگردی با هدف بهرهبرداری از ظرفیتهای مغفولمانده گردشگری روستایی در تهران، آغاز شد.