یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا که چندی پیش با حضور در بیمارستان الزهرا اصفهان از بخشهای تخصصی این بیمارستان بازدید، با بیماران مهاجر افغان گفت و گو کرده و از شنیدن تجربههای درمانی آنان توسط پزشکان ایرانی تحتتاثیر قرار گرفته بود با ارسال نامه ای ضمن قدردانی از خدمت رسانی به اتباع در این مرکز، این سطح از درمان در این شرایط را تحسینبرانگیز خواند.
وی در بازدیدش گفته بود در این بیمارستان هیچ تبعیضی میان بیماران ایرانی و افغان وجود ندارد و رفتار انسانی، حرفهای و مساوی کادر درمان، ستودنی است.
پیام قدردانی این مقام سازمان ملل امروز تقدیم رییس بیمارستان الزهرا اصفهان شده است.
بیمارستان الزهرا بهعنوان یکی از قطبهای درمانی کشور، روزانه به صدها بیمار ایرانی و مهاجر خدمت رسانی میکند اما فشارهای اقتصادی، تحریمها و هزینههای دلاری تجهیزات پزشکی، ادامه این مسیر را دشوار کرده است.
رییس بیمارستان الزهرا (س) روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگا ایرنا در این باره اظهار داشت: بیمارستان الزهرا بهعنوان تنها مرکز دولتی قطب هفتم درمان کشور با ۵۲ بخش تخصصی و فوقتخصصی به هزاران بیمار از استان اصفهان و استانهای همجوار خدمت رسانی میکند و همچنین قطب پیوند کلیه، کبد و مغز استخوان در ایران است.
مینو موحدی با اشاره به حضور پررنگ مهاجران افغان در این مرکز گفت: بخشی از مراجعان ما را مهاجران افغانستانی تشکیل میدهند و اخلاق حرفهای و انسانی ایجاب میکند که هیچ بیماری را بدون خدمت درمانی رها نکنیم حتی اگر تحت پوشش بیمهای نباشد.
وی ادامه داد: هدف از دعوت نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل برای بازدید از این بیمارستان، معرفی ظرفیتها، طرح مشکلات درمانی مهاجران و ایجاد زمینه همکاری برای تامین بخشی از هزینههای درمان آنان بود.
رییس بیمارستان الزهرا (س) گفت: ما خدمات را به شکل دولتی ارائه میدهیم اما تجهیزات و داروهایی که نیاز داریم با ارز آزاد تهیه و هزینهها بهصورت جبرانناپذیری با تاخیر پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه خانم ناکاشیما از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کرد، افزود: ایشان ضمن گفت و گوی رو در رو با بیماران افغان از نزدیک شاهد کیفیت بالای خدمات بود و اکنون نیز در نامهای رسمی ضمن تشکر از خدمات ارائه شده، رفتار انسانی تیم درمان و کیفیت جراحیها، قول همکاری برای تامین تجهیزات پزشکی و پوشش بخشی از هزینههای مهاجران را داد.
رییس بیمارستان الزهرا با اشاره به خدمات ارزنده بیمارستان و پرسنل به مردم بر اهمیت مشارکت مردمی و حمایت رسانهها تاکید کرد و گفت: این بیمارستان تنها مرکز پیوند کبد در منطقه است و مرجع درمانی بسیاری از بیماران کم برخوردار محسوب میشود، اگرچه پرسنل ما متخصص، دلسوز و متعهد هستند اما برای ارتقای خدمات به تجهیزات پیشرفتهتری نیاز داریم و کمکهای مردمی، حتی کوچک، میتواند نقشی بزرگ در ارتقای سلامت عمومی ایفا کند.
موحدی افزود: تمام تجهیزاتی که تهیه میشود برای مردم استان و منطقه کاربرد دارد، بنابراین از رسانهها میخواهیم این پیام را به مردم برسانند که بیمارستان الزهرا برای ادامه مسیر خدمت رسانی، نیازمند حمایت شماست.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که امور بهداشتی و درمانی حدود پنج میلیون نفر از آنها در ۲۷ شهرستان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
نزدیک به ۴۰ بیمارستان دولتی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.