۱۳ پروژه تولید بیوگاز با ظرفیت ۱۴.۲ مگاوات برق آماده ورود بخش خصوصی است

۱۳ پروژه تولید بیوگاز با ظرفیت ۱۴.۲ مگاوات برق آماده ورود بخش خصوصی است

 تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: ۱۳ پروژه تولید بیوگاز با ظرفیت ۱۴.۲ مگاوات برق آماده ورود بخش خصوصی است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی با بیان اینکه تاکنون سه پروژه تولید بیوگاز با ظرفیت ۱۴.۶ مگاوات برق به بهره‌برداری رسیده است، افزود: بیش از ۱۴۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله پساب، انرژی‌های تجدیدپذیر، مدیریت مصرف و کاهش هدررفت آب شناسایی شده و مدل‌های مالی و فنی آن‌ها برای ارائه به سرمایه‌گذاران آماده است.

مدیرعامل شرکت آبفای کشور خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۵۹ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲.۳ مگاوات تکمیل شده و ۷۵۴ پروژه دیگر با ظرفیت ۱۷۰۰ مگاوات نیز آماده سرمایه‌گذاری است.

امینی بر نقش کلیدی بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های صنعت آب وفاضلاب تاکید کرد و خواستار بازنگری در مقررات برای تسهیل و تسریع فرآیند سرمایه‌گذاری در این صنعت شد.

وی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی، تدوین اسناد واحد قراردادهای مشارکت و تنوع‌بخشی به مدل‌های سرمایه‌گذاری را از الزام های تحقق این هدف دانست و گفت: این‌موارد در صنعت آب و فاضلاب کشور طراحی و پیاده‌سازی شده است تا سرمایه‌گذاران با سهولت و اطمینان بیش‌تری اقدام کنند.

امینی ادامه داد: برای اطمینان‌بخشی به سرمایه‌گذاران و افزایش مشارکت آن‌ها، بازنگری در برخی قوانین و مقررات ضروری است.

به گزارش ایرنا، بیوگاز یکی از منابع انرژی تجدیدپذیر است که از تجزیه مواد آلی شامل کودهای حیوانی، ضایعات مواد غذایی و فاضلاب تولید می شود. حدود 50 تا 70 درصد از بیوگاز را متان تشکیل می دهد و بنابراین قابل اشتعال است.

از ترکیب گازهای متان، هیدروژن، مونواکسید کربن با اکسیژن، سوخت تولید می شود؛ از این رو بیوگاز باصرفه ترین سوخت تجدیدپذیر است که در بسیاری از کشورها برای پخت و پز، سرمایش و گرمایش، تولید برق، متانول و بخار، مدیریت زباله، تولید نیروی مکانیکی استفاده می کنند.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها