فرماندار: تحول در فضای رسانه‌ای شوش دست یافتنی و ضروری است

فرماندار: تحول در فضای رسانه‌ای شوش دست یافتنی و ضروری است

 دزفول – ایرنا – فرماندار شوش با بیان اینکه تحول در فضای رسانه‌ای شوش دست یافتنی و ضروری است، گفت: باید از ظرفیت رسانه‌ای شهرستان برای کارهای بزرگ رسانه‌ای به منظور امیدآفرینی در جامعه و معرفی ظرفیت‌های بی بدیل شوش بهره گرفت.

به گزارش ایرنا، امید صبری‌پور عصر دوشنبه در نشست تجلیل از روابط‌عمومی‌های برتر شهرستان شوش که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: روابط‌عمومی‌ها رسالتی بزرگ در تبیین دستاوردهای نظام اسلامی بر عهده دارند و نقش اصلی ارتباطی میان مردم و خدمتگزاران آن‌ها در دولت و نظام محسوب می‌شوند.

تشکیل شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ها در شوش

فرماندار شوش با استقبال از پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ها در شهرستان گفت: دبیرخانه این شورا با مسئولیت روابط‌عمومی فرمانداری شوش ایجاد خواهد شد و وظیفه آن انسجام‌بخشی، هماهنگی و تولید محتوای مثبت و امیدآفرین خواهد بود.

وی افزود: هماهنگی میان روابط‌عمومی دستگاه‌های مختلف شهرستان برای معرفی خدمات نظام از اهداف این شورا است و برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه تولید محتوا و خبر نیز در دستور کار قرار دارد.

روابط‌عمومی، کاری علمی و تخصصی است

صبری‌پور با بیان اینکه حجم و گستره خدمات نظام اسلامی قابل مقایسه با گذشته نیست، گفت: نقدهایی که رسانه‌های معاند مطرح می‌کنند را می‌توان با مقایسه عملکرد نظام اسلامی با دوران پیش از انقلاب پاسخ داد؛ وظیفه‌ای که روابط‌عمومی‌ها باید به‌درستی انجام دهند.

وی روابط‌عمومی و تولید محتوای رسانه‌ای را کاری تخصصی و علمی توصیف کرد و افزود: ایران پس از انقلاب اسلامی در همه حوزه‌ها پیشرفت‌های چشمگیری داشته، اما این دستاوردها به‌درستی تبیین و معرفی نشده‌اند.

فرماندار شوش تأکید کرد: قدرت کنونی نظام اسلامی درون‌زا و متکی بر توان داخلی است؛ در حالی که پیش از انقلاب، با وجود تجهیز کشور توسط قدرت‌های جهانی، اجازه بهره‌برداری از این تجهیزات بدون نظر مستشاران بیگانه وجود نداشت.

انتقاد از نبود هم‌پوشانی میان روابط‌عمومی‌ها و رسانه‌ها

صبری‌پور ضعف در اطلاع‌رسانی را یکی از دلایل ناشناخته ماندن بسیاری از خدمات نظام دانست و گفت: روابط‌عمومی‌ها باید مانع از مصادره خدمات نظام و انقلاب توسط دیگران شوند.

وی افزود: یکی از اهداف رسانه‌های معاند، تضعیف دستاوردهای نظام اسلامی است و در مقابل، وظیفه روابط‌عمومی‌ها، تبیین دقیق و اصولی اقدامات انجام‌شده توسط دستگاه‌هاست.

فرماندار شوش با انتقاد از نبود هم‌پوشانی و تعامل مؤثر میان روابط‌عمومی‌ها و فعالان رسانه‌ای گفت: مشغول شدن به حواشی و درگیری‌های داخلی، موجب غفلت از کار رسانه‌ای مؤثر در جهت معرفی دستاوردهای نظام شده است.

ظرفیت‌های شهر جهانی شوش معرفی نشده‌اند

وی با بیان اینکه شوش شهرستانی جهانی است، اظهار کرد: این شهرستان دارای ظرفیت‌های غنی تاریخی، تمدنی، فرهنگی، صنعتی و طبیعی است، اما به‌دلیل ضعف در اطلاع‌رسانی، به‌خوبی معرفی نشده‌اند.

صبری‌پور، عملکرد مسئولان و دستگاه‌های اجرایی شهرستان را در واقع، عملکرد نظام اسلامی در شوش دانست و افزود: وحدت و اتحاد میان مسئولان شهرستان از امتیازهای مهم این منطقه است و برای بهره‌گیری از این فرصت، باید حرکت رسانه‌ای منسجمی برای معرفی ظرفیت‌ها و حل مسائل شهرستان شکل بگیرد.

فرماندار شوش ادامه داد: برخی از صفحات مجازی شهرستان در انعکاس اخبار مثبت و امیدآفرین بی‌توجه‌اند و تمرکز خود را تنها بر اخبار منفی و سیاه‌نمایی گذاشته‌اند؛ در حالی که این رویکرد، دلسوزانه و مسئولانه نیست.

تولید اخبار امیدآفرین، وظیفه دستگاه‌های اجرایی است

صبری‌پور افزود: در حالی که کج شدن یک تیر برق در یکی از روستاهای دورافتاده توسط برخی صفحات مجازی منتشر می‌شود، اما در مقابل، اقدام بزرگی مانند تبدیل ۷۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار نادیده گرفته می‌شود و بازتاب رسانه‌ای نمی‌یابد.

وی با اعلام آمادگی فرمانداری برای ایجاد انسجام میان روابط‌عمومی‌های شهرستان گفت: تولید و بازنشر گسترده اخبار مثبت و امیدآفرین از عملکرد دستگاه‌ها، یکی از وظایف اصلی نهادهای اجرایی شهرستان است.

به گزارش ایرنا، شهرستان شوش با بیش از ۱۴۰ هزار نفر جمعیت و ۲۲۰ روستا، یکی از شهرستان‌های شمالی استان خوزستان به شمار می‌رود.

محوطه باستانی شوش و معبد چغازنبیل، دو اثر شاخص میراث فرهنگی کشور در این شهرستان قرار دارند که هر دو در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌اند.

وجود آثار باستانی مربوط به دوران پیش از میلاد و تمدن‌هایی مانند هخامنشی، ساسانی، اشکانی و اسلامی، شوش را به یکی از مقاصد مهم گردشگری داخلی و خارجی تبدیل کرده است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها