به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حقشناس دوشنبه در نشست مشترکی با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با هدف بررسی راهکارهای توسعه و نهادینهسازی این فریضه الهی در حوزه حکمرانی و نظام اداری با تأکید بر اهمیت جایگاه الگویی مدیران در نظام اجرایی کشور افزود: امر به معروف صرفنظر از مسئولیت افراد، نیاز روزمره جامعه است و باید در تمام ابعاد فردی، اجتماعی و مدیریتی جاری باشد.
وی با اشاره به ضرورت نگاه جامع به این فریضه الهی افزود: امر به معروف نباید صرفاً به موضوع حجاب تقلیل یابد بلکه باید در مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی تصمیمگیریهای کلان مدیریتی نیز جاری و ساری باشد.
وی با اشاره به برخی چالشهای زیرساختی از جمله ناترازی برق، اظهار کرد: این مشکلات مربوط به امروز یا یک دوره خاص نیست و لازم است مسئولانی که در هر مقطعی در انجام وظایف خود کوتاهی کردهاند، پاسخگو باشند.
وی عنوان کرد: جبران عقبماندگیها و اصلاح مسیر گذشته از وظایف فعلی مدیران اجرایی است.
حقشناس تأکید کرد: تحقق امر به معروف در نظام مدیریتی به معنای شفافیت در تصمیمگیری، پاسخگویی به مردم و مقابله با فساد است و در صورت رعایت این اصول، شاهد افزایش سرمایه اجتماعی و رضایتمندی عمومی خواهیم بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور هم در این جلسه با اشاره به رویکرد تحولی این ستاد در گسترش فرهنگ امر به معروف در دستگاههای اجرایی گفت: عمدهترین بستر اجرای این فریضه در حال حاضر مقابله با مفاسد اداری و اقتصادی در ساختارهای اجرایی کشور است.
سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی با بیان اینکه نهادینهسازی امر به معروف باید در بطن نظام اداری صورت گیرد، افزود: مشارکت مردم و ظرفیتهای نهادهای مدنی نقش مؤثری در ارتقاء سلامت نظام اجرایی دارد و نظارت عمومی میتواند ضریب خطا را به حداقل برساند.
هاشمی گلپایگانی تصریح کرد: برای تحقق حکمرانی مطلوب ضروری است مسئولان در برابر عملکرد خود پاسخگو باشند و از ظرفیتهای مردمی برای تحقق عدالت اداری بهرهگرفته شود.
این نشست با بررسی راهکارهای تقویت سازوکارهای نظارتی و تعامل بیشتر بین ستاد امر به معروف و مجموعه مدیریت استان پایان یافت.