به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد خاکی روز دوشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی افزود: این شاخص بر اساس مولفه هایی مانند عملکرد دولت، سلامت اداری، شفافیت، ثبات اقتصاد کلان، تعریف و تضمین حقوق مالکیت، ثبات و پیش بینی مقررات و مصونیت جان و مال شهروندان از تعرض بررسی شده است.
وی ادامه داد: بر خلاف شاخص امنیت سرمایه گذاری، لرستان جایگاه خوبی در بهبود پایش محیط کسب و کار دارد و از جایگاه ۱۳ در پاییز به رتبه ۱۲ در زمستان سال گذشته رسید.
خاکی همچنین با انتقاد از عدم اجرای برخی مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: عدم ورود به ترک فعل باعث شد درصد زیادی از مصوبات ستادها اجرایی نشده و ضمانت اجرایی نداشته باشد در حالیکه مصوبه با حضور مدیران اجرایی به تأیید رسیده و در جریان بوده اند.
وی تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل این ترک فعل ها اعلام می شود تا سازمان بازرسی نسبت به بررسی و برخورد قانونی ورود کند.
عدم حضور مدیران در جلسات سرمایهگذاری پذیرفتنی نیست
رییس کل دادگستری لرستان نیز گفت: همه دستگاه ها، ادارات و دولت وظیفه دارند از سرمایه گذاری برای تولید حمایت کنند تا به این مهم در استان کمک شود، چراکه نتیجه آن اشتغال، چرخش سرمایه و بهبود معیشت مردم است.
حجت الاسلام سعید شهواری افزود: دستگاه های عضو ستاد اقتصاد مقاومتی مکلف به شرکت در جلسات هستند و غیبت مدیران و اعضا را به هیچ عنوان نمی پذیرم، بنابراین نمایندگان درجه اول باید حضور داشته و در غیر اینصورت با هماهنگی دادستان، نماینده معرفی کنند.
وی تاکید کرد: تشکیل جلسات با حضور حداکثری به معنای عزم جدی برای رسیدگی به مشکلات است بنابراین باید به این مهم توجه ویژه داشت.
وی همچنین تاکید کرد: پارسال جلساتی در ستاد اقتصاد مقاومتی داشتیم که باید جلسه بعد گزارش اجرای مصوبات و دلایل عدم اجرای برخی از آنها تهیه شود تا چنانچه ترک فعلی صورت گرفته مطرح و اقدام قانونی انجام شود.