به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حجتالاسلام محمد حسین طاهری روز دوشنبه در جمع اصحاب رسانه استان اردبیل در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه ها از اصلی ترین ابزارهای جامعه امروز هستند و از این ابزار باید برای امر به معروف و نهی از منکر نیز استفاده شود.
وی افزود: پیامبر اسلام (ص) نیز خبر رسالت خود را با دقت و صحت و به موقع به مردم ابلاغ کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکز ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از ۱۷ عضو است و ۶ وزارتخانه از اهم اعضای آن هستند و زیر نظر نماینده مقام معظم رهبری تصمیمات لازم را می گیرند.
حجت الاسلام طاهری افزود: مردم جامعه در یک کشتی نشسته اند و در عمل به امر به معروف و نهی از منکر باید وحدت رویه داشته باشیم و در غیر این صورت با اتخاذ تصمیم فردی و تحمیل نظر خود به دیگران، برخلاف وحدت عمومی حرکت خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر از نقطه نظرات اصحاب ایده و اندیشه استقبال می کند و همه فعالان ستاد، دوره های آموزشی و حقوقی را می گذرانند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: در نظارت مردم بر مردم و نظارت مردم بر دولت، رکن اصلی مردم است و در همه عرصه ها تشکل های مردمی ایجاد شده است و دستگاه ها باید مصادیق امر به معروف و نهی از منکر را احصا و برای برنامه ریزی به ما اعلام کنند.
حجت الاسلام طاهری گفت: وکلای جهادی ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از ۴۸۰ وکیل است و ۶۰ نفر در استان اردبیل با ما همکاری می کنند و همکاری قوه قضاییه در مسیر برنامه ها و اهداف ستاد، مشهود و رضایتبخش است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: سال قبل یک و نیم میلیون نفر ساعت برای آمران به معروف و ناهیان از منکر آموزش های عمومی و حقوقی برگزار شد و امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های ترک فعل ، صیانت از بیت المال و قصور در خدمتگزاری به مردم را امسال در دستور کار داریم.
خبرنگاران پیشگامان امر به معروف و نهی از منکر هستند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل هم در این نشست گفت: اصحاب رسانه، مصداق بارز آمران به معروف و ناهیان از منکر هستند و خبرنگاران در خط مقدم این فریضه مهم قرار دارند.
امیر رجبی افزود: مقوله امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما به حجاب تقلیل یافته است در حالی که بی حجابی فقط، بخشی از منکرات است و مصداق های زیادی برای منکر و معروف در جامعه می توان مثال زد.
وی ادامه داد: نوع انعکاس خبر از ناحیه هر خبرنگار می تواند عامل بازدارنده از منکر یا گرایش به آن باشد و این ظرافتهای کاری را باید در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در حوزه رسانه مهم بشماریم.
رجبی گفت: امر به معروف و نهی از منکر در همه دنیا به عنوان یک مسئولیت شهروندی، محترم شمرده و اجرا می شود و در کشور ما نیز باید با کار حرفه ای و تاثیرگذاری رسانه ای، مسئولیت همگان در قبلا آن فریضه را خاطرنشان شویم.
حجتالاسلام سیدابراهیم میرعباس زاده مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل هم در این جلسه گفت: خبرنگاران همواره حامی برنامه های ستاد بوده و هستند و سربازان و افسران امر به معروف و نهی از منکر محسوب می شوند.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.