به گزارش عصر دوشنبه ایرنا، شرکت شیائومی که در زمینه گوشیهای هوشمند، جاروبرقی و خودروهای برقی فعالیت میکند، یکی از برجستهترین شرکتهای مصرفکننده قطعات الکترونیکی است. این شرکت چینی با راهاندازی خط تولید تراشه XRING O۱، مبتنی بر فرآیند سه نانومتری نسل دوم، بعد از اپل، سامسونگ و هوآوی، به چهارمین شرکت تولید گوشی هوشمند بدل میشود که به طور تخصصی SoC (سامانه روی تراشه) طراحی و تولید میکند.
«لی جون» بنیانگذار شیائومی در پانزدهمین سالروز تاسیس این شرکت در پیامی نوشت که شیائومی در حوزه تولید تراشه درجه یک گوشی هوشمند، ۵۰ میلیارد یوآن (۶.۹ میلیارد دلار) سرمایهگذاری خواهد کرد.
به گفته وی، «تراشهها زیربنای مسیر اصلی شیائومی برای پیشرفت در حوزه فناوریهای پیشرفته هستند و از این رو، ما قطعا در این مسیر تلاشی همهجانبه خواهیم کرد.»
شیائومی با راهندازی خط تولید نخستین تراشه ساخت این شرکت موسوم به «Surge S۱» در سال ۲۰۱۷، گامهای اولیه را در حوزه تولید نیمهرساناها برای گوشیهای هوشمند برداشت، اما به دلیل موانع فنی و مالی، تولید این تراشه را متوقف کرد و از آن زمان به بعد روی قطعات دیگر و همچنین ورود به بخش خودروهای برقی تمرکز کرده است.
طرح تولید تراشه شیائومی از سال ۲۰۲۱ تاکنون برای تیمی متشکل از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر، ۱۳.۵ میلیارد یوآن بودجه تحقیقات و تولید دریافت کرده است.
شرکت شیائومی در پیام دیگری از راهاندازی خط تولید خودروی شاسی بلند برقی YU۷ که بازار مشتاقانه در انتظار آن است، خبر داد.
تحلیلگران از این مدل به عنوان رقیب پرفروشترین محصول تسلا در یزرگترین بازار خودروی جهان یعنی چین که Model Y نام دارد، یاد و از آن تمجید کردهاند.
شیائومی پارسال با رونمایی از «اسیو۷»، تولید خودروهای برقی را آغاز کرد. این مدل از دسامبر ۲۰۲۴ تاکنون، گوی سبقت را از «Model ۳» تسلا ربود و رکورد فروش ماهانه را شکسته است.