جعفر فرشچی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: لازم بود با توجه به اعمال محدودیت مصرف برق برای صاحبان صنایع حداقل اطلاعرسانی ۲۴ ساعت از قبل به صاحبان صنایع انجام شود که گاه این کار انجام نمیشد.
وی همچنین بر ضرورت هماهنگی بیشتر بین دستگاههای خدماترسان و مدیران شهرکهای صنعتی در برنامهریزی خاموشیها تاکید و اضافه کرد: در این راستا نشست کمیته انرژی پیرامون برقراری هماهنگی بین مدیران شهرکهای صنعتی و شرکتهای خدماتی در حوزه برق برگزار و مقرر شد که شرکتهای خدماتی، برنامهای بر این اساس تنظیم و آن را قبل از اعمال قطعی برق به مدیران شهرکهای صنعتی اعلام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: براین اساس اکنون واحدهای صنعتی ۲ روز در هفته باید به طور کامل قطع برق داشته باشند و در مورد شیفت شب واحدهای صنعتی نیز مقرر شد هماهنگیهایی بین شهرکهای صنعتی و شرکتهای خدماتی انجام شود.
فرشچی در ادامه به وضعیت سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: از سال گذشته تاکنون ۸۴ هکتار از زمینهای شهرکها و نواحی صنعتی استان با انعقاد ۲۶۱ قرارداد به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار شده است که از مجموع قراردادهای منعقده با سرمایه گذاران در شهرکها و نواحی صنعتی استان، شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) با ۹۶ قرارداد، شهرک صنعتی چناران با ۳۳ قرارداد و شهرک صنعتی مشهد (کلات) با ۲۸ قرارداد دارای بیشترین واگذاری به متقاضیان سرمایه گذاری بودند.
وی ادامه داد: به لحاظ میزان زمین واگذار شده در شهرکها و نواحی صنعتی استان در سال گذشته، شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) با ۳۲ هکتار، شهرک صنعتی کاویان (فریمان) با ۱۰ هکتار و ناحیه صنعتی کاخک (گناباد) با ۶ هکتار بیشترین واگذاری به طرحهای تولیدی را در سال ۱۴۰۳ در بین سایر شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی داشتند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: عدم دسترسی به منابع مالی، قوانین پیچیده و نبود زیرساختهای مناسب میتواند از موانع عمده در مسیر تحقق شعار "سرمایهگذاری برای تولید" باشد که غلبه بر این موانع، به همکاری همه جانبه بین دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی و سرمایهگذاران نیاز دارد.
خراسان رضوی ۵۳ شهرک و نواحی صنعتی دارد که از این تعداد ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی فعال است.