به گزارش ایرنا، علیرضا خردمند روز دوشنبه در سومین نشست هم اندیشی روابط عمومیهای دزفول در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد : تلاش میشود از نظرات روابط عمومی در پیشبرد اهداف دولت چهاردهم استفاده شود.
وی وظایف روابط عمومیها را کاری دشوار دانست و ادامه داد: برقراری ارتباط بین مردم و سازمان به وسیله روابط عمومیها انجام میشود که امری دشوار است و در این مسیر مشکلات زیادی متحمل میشوند.
فرماندار ویژه دزفول، جلب رضایت مردم را امری بسیار دشوار عنوان کرد و گفت: ارائه عملکرد سازمان و دریافت دغدغه مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی از مسوولان روابط عمومی ادارات خواست فعالیت خود را به انتشار پیام تبریک و تسلیت محدود نکنند و ارتباط خوبی بین سازمانها و مردم برقرار کنند.
خردمند از زحمات روابط عمومیها قدردانی و اظهارامیدواری کرد با تلاش همه جانبه روابط عمومیها بتوان خدمات دولت را به خوبی اطلاعرسانی کرد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری خوزستان نیز در این همایش گفت: دزفول یکی از نقاط عطف مقاومت و پایداری، حافظ حریم انقلاب و ولایت است و نقش اساسی در تربیت فرماندهان دفاع مقدس و پیشبرد اهداف نظام داشته است.
نعیم حمیدی از تلاش روابط عمومیهای دزفول قدردانی کرد و افزود: نگاه به روابط عمومی ناشی از چارت اداری و تشکیلاتی است که تعریف درستی از جایگاه آن نشده و این مساله باعث شده است مدیران در تامین امکانات و تصمیمات، نگاه حاشیهای برای روابط عمومیها داشته باشند بنابراین چارت روابط عمومیها باید تعریف شود.
وی روابط عمومی را پیشانی یک سازمان و زبان گویای مردم و مخاطبان دانست و ادامه داد: باید توانمندترین افراد برای این جایگاه به کار گرفته شوند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه روابط عمومیها باید جایگاه محور و موقعیت ساز باشند، گفت: روابط عمومیها باید در موقعیتهای مختلف آمادگی کامل داشته باشند تا بتوانند افکار عمومی را مدیریت کنند.
وی با انتقاد از نبود مدیریت بحران در روابط عمومیها افزود: این موضوع گاهی در تعطیلی مدارس باعث بروز مشکل میشود البته نبود انسجام بین تصمیمگیران نیز به این موضوع بیشتر دامن میزند.
حمیدی با تاکید بر ضرورت ارتقای جایگاه روابطعمومیها اظهارکرد: اکنون روابط عمومیها در استانداری خوزستان در تصمیمات دخالت دارند و موقعیتساز هستند.
وی داشتن صداقت و اقناع سازی را در فعالیت روابطعمومیها ضروری دانست و افزود: پیام روابط عمومی باید با صداقت و شفافیت همراه باشد تا مورد پذیرش قرار گیرد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری خوزستان بیان کرد: روابط عمومیها باید خود را با ارتباطات جدید و فضای مجازی تطبیق دهند و از زبان هنر برای دستیابی به اهداف موردنظر استفاده کنند.
۵۰۰ ویژه برنامه برای گرامیداشت روز دزفول تدارک دیده شد
دبیر ستاد چهارم خرداد دزفول نیز در این همایش، سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر و چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری دزفول را گرامیداشت و گفت: کمیتههای ۱۱ گانه ستاد چهارم خرداد در دزفول تشکیل و حدود ۵۰۰ برنامه ملی، استانی و شهرستانی به همین منظور تدارک دیده شده است.
سرهنگ پاسدار هادی سعادت زاده به اجرای ویژه برنامههای چهارم خرداد در اهواز، مشهد، قم، کرج و تهران اشاره کرد و افزود: ۳۰ برنامه شاخص به مناسبت چهارم خرداد برگزار میشود که رونمایی از ۱۲ جلد کتاب از جمله این برنامهها است.
وی ادامه داد: ۲ کتاب در حوزه کودک و نوجوان، ۲ کتاب در حوزه بانوان و بقیه خاطرات شفاهی رزمندگان هستند که در چهارم خرداد رونمایی خواهند شد.
دبیر ستاد چهارم خرداد در دزفول، برگزاری مسابقه کتابخوانی شهید دانش، جشنواره تولیدات دیجیتال مقاومت و برگزاری سه شب جشن در گذر صدرا همراه با ارائه صنایع دستی و محصولات دزفول در ۴۰ غرفه را از برنامه های چهارم خرداد دانست و گفت: اجرای نمایش خیابانی به مدت ۱۰ شب، برگزاری مسابقات ورزشی استانی و کشوری، جشنواره کشوری داستان کوتاه، یادواره شهدای موشکی، قرائت دعای کمیل در جوار مزار شهدا، اجرای جشنواره نمایشنامه خوانی با موضوع مقاومت، برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی و پخش مستند تلویزیونی با موضوع دزفول از دیگر برنامههای چهارم خرداد در دزفول هستند.
سعادت زاده اکران فیلم داستانی ۶۰ دقیقهای با موضوع دزفول در شبکه یک، کلنگ زنی یا افتتاح ۱۰ طرح عمرانی و اجرای ۴۶ یادواره شهدا را از دیگر برنامههای شاخص روز دزفول دانست و بیان کرد: همایش چهارم خرداد نیز بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه ثارالله با حضور فاطمه عبادی از هنرمندان خوزستان و سخنرانان کشوری برگزار خواهد شد.
مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت: ۱۰۰ نفر از مدیران روابط عمومی ادارات و نهادهای دزفول در این همایش شرکت کردند که انتظار میرود تولید محتوا و اخبار بیشتری توسط ادارات منتشر شود.
مجتبی قمر از روابط عمومیها خواست خدمات انجام شده از روز چهارم خرداد سال گذشته تاکنون را تهیه و منتشر کنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه جندی شاپور دزفول نیز گفت: برخی نگاهها نسبت به روابط عمومیها، مورد محور و بحران محور است این در حالی است که در دنیای امروزی علاوه بر اطلاعرسانی پمپاژ امید به جامعه است.
فخرالدین ترابی زاده ادامه داد: انتظار میرود با توجه به مشکلات اقتصادی کنونی نگاه ویژهای به روابط عمومی شود تا بتوان در راستای معرفی توانمندیهای سازمانها در جهت اقتصاد و تجاریسازی دستگاهها اقدام کرد.
ترابی زاده خواستار برگزاری جشنواره روابط عمومیها شد و از همکاران خواست نهایت تلاش خود را در راستای جلب رضایت مردم بکار گیرند.
امیر قنبرزاده مدیر روابط عمومی اداره ورزش و جوانان دزفول نیز با اشاره به دغدغه روابط عمومیها گفت: در برخی ادارات روابط عمومی به عنوان یک پست جداگانه دیده نشده و نیروهای سایر بخشها به مدیریت روابط عمومی مشغول هستند که انتظار می رود در نشست شورای اداری، جایگاه روابط عمومی برای روسای ادارات تبیین شود.
به گزارش ایرنا در این همایش از زحمات روابطعمومی سازمانهای مختلف دزفول تجلیل به عمل آمد.