موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با احداث دیوار امنیتی در مرز مشترک با اردن

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با احداث دیوار امنیتی در مرز مشترک با اردن

 تهران - ایرنا - رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که کابینه امنیتی این رژیم با ساخت یک دیوار امنیتی پیشرفته در طول مرزهای مشترک با اردن موافقت کرده است.

به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «معا»، رادیو رژیم صهیونیستی افزود: این دیوار امنیتی پیشرفته از سمت شمال از جولان آغاز می‌شود و تا ایلات در جنوب ادامه پیدا خواهد کرد.

این رادیو افزود که کابینه رژیم صهیونیستی، تاسیس مدارس نظامی، ایجاد مراکز ایست بازرسی شهرک‌های صهیونیست‌نشین و مزارع کشاورزی در دره اردن را تصویب کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، هدف از ساخت این دیوار را خنثی کردن تلاش‌های ایران برای تبدیل کردن مرزهای شرقی به جبهه مقاومت و تقویت حضور ارتش این رژیم در منطقه الاغوار اعلام کرد.

این رسانه صهیونیستی ادامه داد که این دیوار امنیتی شامل سامانه‌های دفاعی متعدد خواهد بود که در ۴۲۵ کیلومتر مرزهای شرقی سرزمین‌های اشغالی فسلطین احداث خواهد شد و دارای حسگرهای پیشرفته با توانایی هشدار دهنده و کشف و مراکز کنترل است.

در این زمینه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پیشنهاد ساخت این دیوار از سوی وزیر جنگ این رژیم ارائه شده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه یسرائیل کاتس وزیر جنگ این رژیم ادعا کرد که ایران برای تبدیل این مرزها به جبهه مقاومت تلاش می‌کند، به نقل از وی افزود که ساخت این دیوار امنیتی یک اقدام راهبردی علیه تلاش‌های ایران است.

پیشتر نیز پارلمان اسرائیل در سایه تلاش این رژیم برای نفوذ به سوریه امروز (یکشنبه) در یک اقدام نمایشی بلندی‌های جولان که متعلق به سوریه است را برخلاف قوانین بین المللی به عنوان یک دارایی راهبردی و امنیتی رژیم صهیونیستی تصویب کرد.

معاریو نوشت: کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، لایحه پیشنهادی «اسحاق کرویزر» نماینده کنست برای بلندی‌های جولان را به عنوان یک دارایی راهبردی و امنیتی رژیم اسرائیل تصویب کرد.

بر اساس این گزارش، این قانون که با حمایت ۵۴ نماینده کنست مطرح شده است، این هدف را دنبال می‌کند که بلندی‌های جولان را به صورت رسمی به عنوان منطقه‌ای راهبردی و امنیتی رژیم صهیونیستی اعلام کند که در افزایش قدرت و امنیت این رژیم جایگاه بالایی دارد.

به گزارش ایرنا، بلندی‌های جولان که از منظر نظامی، اهمیت حیاتی برای رژیم صهیونیستی دارد، در سال ۱۹۶۷ و در جریان جنگ شش روزه این رژیم با مصر، اردن و سوریه، تحت تصرف صهیونیست‌ها درآمد.

اشغالگران صهیونیست از همان زمان تلاش می‌کنند که با کنترل این منطقه، بر دمشق و بخش‌هایی از مناطق جنوبی سوریه نفوذ داشته باشند و در جهت اهداف توسعه‌طلبانه خود گام بردارند.

با این که ارتفاعات جولان، منطقه مورد مناقشه محسوب می‌شود، اما رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ اقدام به تثبیت موقعیت خود در این منطقه کرد و با تصویب قانون «الحاق جولان» این منطقه را به رسمیت شناخت. همچنین در این منطقه شهرک‌سازی کرد و زیرساخت‌هایی را به‌طور گسترده توسعه داد.

این اقدام در جامعه بین‌المللی با اعتراضات شدید روبه‌رو شد و هیچ کشوری آن را به رسمیت نشناخت. در همین راستا، سازمان ملل متحد نیز آن را محکوم کرد و اشغال و الحاق آن را برخلاف قوانین بین المللی دانست.

در حال حاضر، ارتفاعات جولان به عنوان یک منطقه مورد مناقشه همچنان بین رژیم صهیونیستی و سوریه به موضوعی لاینحل تبدیل شده است و سوریه در تلاش‌های مختلف دیپلماتیک برای بازپس‌گیری این منطقه همچنان به نتیجه نرسیده است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها