به گزارش ایرنا، محمدعلی جودکی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر اظهار کرد: برخی کشاورزان پس از برداشت محصول، اقدام به سوزاندن کاه و کُلش میکنند که این موضوع آلودگی هوا و خاک را به دنبال دارد و این دوره آموزشی با هدف پیشگیری از چنین اقداماتی طراحی و اجرا شد.
وی افزود: در این دوره علاوه بر تبیین مجازاتهای قانونی سوزاندن بقایای کشاورزی طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۲۰ قانون هوای پاک، روشهای مدیریت پسماندهای کشاورزی، کاربردهای مفید کاه و کُلش و راهکارهای جایگزین سوزاندن به شرکتکنندگان آموزش داده شد.
جودکی با بیان اینکه این دوره به مدت ۳۰ نفر ساعت و با مشارکت اداره جهاد کشاورزی شهرستان بهارستان برگزار شد، تصریح کرد: استقبال کشاورزان از این برنامه آموزشی بسیار خوب بود و امیدواریم با تداوم چنین اقداماتی، شاهد کاهش آلودگیهای زیستمحیطی و بهبود کیفیت هوا و خاک در منطقه باشیم.
دوره آموزشی تخصصی مدیریت پسماند با هدف ارتقای آگاهی کشاورزان در زمینه حفاظت از محیط زیست و مدیریت صحیح پسماندهای کشاورزی در اراضی منتهی به خیابان درختی بهارستان برگزار شد.
شهرستان بهارستان در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.