به گزارش ایرنا، قاسم جلیلی نژاد روز یکشنبه در دیدار با سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجانغربی افزود: در صدد هستیم با همکاری با رسانهها با محوریت ایرنا، زمینه ای را فراهم کنیم تا مردم با فراغ بال و همکاری مستمر، زمینه اجرای موفق طرح ها را فراهم کنند.
وی اضافه کرد: رسانهها به ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی با توجه به قدمت بالا و اثرگذاری قابل توجه در بین مردم و نسلهای مختلف، می تواند کمک کار بسیار خوبی در تعریف پیوست رسانهای برای اجرای طرح های ارتباطی باشد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی از همکاری مستمر خبرگزاری جمهوری اسلامی با این نهاد طی سال های اخیر قدردانی کرد و ادامه داد: مجموعه حرفهای این رسانه موجب شده تا برنامهها و دستاوردهای نهادهای مختلف هم به خوبی در جامعه تبیین شود.
جلیلی نژاد با بیان اینکه سه برنامه مهم برای توسعه خدمت رسانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در آذربایجان غربی در دستور کار قرار دارد و اظهار کرد: طرح «جی نف» با هدف اختصاص کدپستی اختصاصی برای همه اماکن شهری و روستایی، اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان به ویژه ارومیه و همچنین توسعه اینترنت روستایی این طرح ها را شامل می شود.
وی گفت: در همه این طرح ها پیشرفت های خوبی حاصل شده ولی در برخی موارد نقصان هایی داریم که امیدواریم با همراهی مردم و همچنین رفع موانع بتوانیم به اهداف توسعه پیش بینی شده در این بخش ها دست یابیم.
وی افزود: پروژه «جی نف» باید تا آخر امسال در کل استان به پایان برسد چرا که محوری ترین طرح در اجرای سرشماری نفوس و مسکن سال آینده است؛ در این خصوص در شهرها مشکلی نداریم ولی در روستاها کمی از برنامه عقب هستیم که برای بهبود این وضعیت، دست یاری به رسانه ها به ویژه ایرنا برای اطلاع رسانی مناسب و گسترده در این بخش دراز می کنیم.
سرمایه گذاری در توسعه اقتصاد دیجیتال مورد غفلت واقع شده است
همچنین در این دیدار شاهین سپهراد سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی در آذربایجانغربی با انتقاد از بی توجهی به سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد دیجیتال در منطقه، گفت: اقتصاد دیجیتال پس از ساخت راه آهن، اختراع برق و کامپیوتر به عنوان چهارمین انقلاب صنعتی در جهان مطرح است و در ایران به ویژه استان آذربایجانغربی نباید این حوزه مورد فغلت واقع شود.
وی ادامه داد: ایجاد کسب و کارهای جدید در قالب پلتفرمهایی نظیر فیس بوک، اینستاگرام و نرم افزارهای پیام رسان، مصداق اقتصاد دیجیتال است که متاسفانه در یک بازه زمانی خاص نه تنها به آن پرداخت نشد بلکه یک تهدید تلقی و از توسعه و سرمایه گذاری در این حوزه عقب مانده شد.
سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه دولت چهاردهم معتقد به توسعه زیرساختهای ارتباطی برای جبران عقب ماندگی است، اضافه کرد: اتصال بیش از یک صد روستا به اینترنت پر سرعت در طی چند ماه از دولت نشان از عزم جدی برای توسعه زیرساختهای این حوزه است.