به گزارش ایرنا، فرزاد مخلصالائمه روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهر اراک، با گرامیداشت یاد شهدای خدمت و با اشاره به شخصیت برجسته شهید رئیسی، افزود: این شخصیت برجسته همواره در جهت خدمت به مردم و جلب رضایت خداوند گام برمیداشت.
وی با اشاره به تعابیر ویژهای که مقام معظم رهبری در خصوص شهید رئیسی به کار بردند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اهل مبالغه نبوده و نیستند و در بکارگیری واژهها دقت فوقالعادهای دارند بر همین اساس بالغ بر ۸۰ مولفه و ویژگی را برشمردند که در تاریخ انقلاب برای هیچ شخصیتی استفاده نکردهاند.
نماینده بنیاد بینالمللی شهید رئیسی اظهار کرد: برخی از این واژهها منحصربهفرد است، آنچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند دولت شهید رئیسی دولت کار و امید، فساد ستیز، تحول گرا و شخص ایشان پرهیزگار و خردمند، خستگی ناپذیر بود و خدمت خالصانه داشت.
مخلصالائمه تصریح کرد: آیت الله رئیسی در طول سه سال به ۳۱ استان ۶۰ بار سفر کرد و استان خوزستان هشت بار میزبان ایشان بود، او به مناطقی پای گذاشت که هیچ مسئولی به آنجا سفر نداشت.
نماینده بنیاد بینالمللی شهید رئیسی گفت: تعابیری همچون مدیر جهادی و مردمی و رئیس جمهور جامع الاطراف در کلام مقام معظم رهبری بود و شهید رئیسی هر روز محبوبتر شد.
مخلصالائمه خاطرنشان کرد: شهید رئیسی مسئولیتپذیر بود و همواره به دولتمردان تأکید میکرد که ما اگر عامل ایجاد مشکلات نبودهایم اما مسئول حل آن هستیم و بر همین اساس تلاش ویژهای را به کار گرفت که در دشوارترین شرایط کشور مشکلات انباشته شده را برطرف کند.
وی افزود: در حوزه صنایع منهدم شده کشور که اخیراً هم مقام معظم رهبری فرمودند ۸ هزار شرکت در دولت شهید رئیسی احیا شد، استان مرکزی توفیقات بزرگی داشت که نمونه آن شرکت آذرآب است این شرکت شرایطی بحرانی داشت اما شهید رئیسی در سفر به استان مرکزی مستقیم از فرودگاه به آذرآب رفت و اکنون این شرکت از شرایط رکود مطلق به قراردادهای صادراتی رسیده است.
نماینده بنیاد بینالمللی شهید رئیسی با اشاره به گشایشهای اقتصادی ایجاد شده در دولت سیزدهم، گفت: فروش نفت از حدود ۲۰۰ هزار بشکه در روز به بیش از یک و نیم میلیون بشکه در روز تبدیل شد که نتیجه آن تزریق بودجه به پروژههای عمرانی بود، در استان مرکزی هم بودجه عمرانی از حدود سالی پنج هزار میلیارد ریال به پنجاه هزار میلیارد ریال رسید که نتایج خوبی هم به دنبال داشت.
به گزارش ایرنا «سید ابراهیم رئیسی»، هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی» به تبریز، در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمامی همراهانش به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
آیتالله آلهاشم، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس جمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.