به گزارش ایرنا، رائد فرید زاده عصر پنجشنبه در اختتامیه هفتاد و یکمین دوره جشنواره منطقهای سینمای جوان تبریز- سهند، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره باعث ایجاد شور و شعف و انگیزه در بین جوانان هنرمند شده است.
وی ادامه داد: باید همه دست به دست هم دهیم و به وظیفه اصلی خود در پشتیبانی از جوانان مستعد و با انگیزه کشور عمل کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد که در آینده شاهد برگزاری رویداد بزرگ بین المللی سینما جوان در تبریز باشیم.
نعمت الله پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: هنر، به ویژه هنر فیلم و عکاسی، یک زبان جهانی است که با آن میتوان از دلهای گوناگون سخن گفت.
وی افزود: همراه با هنر فیلم و عکس میتوان فرهنگها و هویتها را به هم پیوند داد و قصههایی روایت کرد که نسلهای آینده بر آن بنا شوند.
وی ادامه داد: این جشنواره نشان داد که جوانان با دیدگاههای نوآورانه توانایی دارند تا میراث فرهنگی غنی ما را پاس بدارند و جهانی از امید و خلاقیت را برای آینده بیافرینند.
پایان گفت: اگر در مسیر هنر، فرصت و بستری شایسته فراهم شود میتوان خلاقیت را برانگیخت و جامعهای سازنده تر شکل داد.
وی افزود: امسال این جشنواره با نمایش دستاوردهای ارزشمند، بیانگر دغدغههای نسل جوان بود و نشان داد که استان آذربایجان شرقی با تلاش هنرمندان متعهد همیشه جایگاه ویژهای در عرصه فرهنگ و هنر داشته و خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر توجه جدی به تقویت زیرساختهای فرهنگی و هنری است، اظهار کرد: برنامههای بسیاری برای حمایت از استعدادهای هنری جوان در دست اجرا داریم.
یعقوب هوشیار، شهردار تبریز نیز اظهار کرد: کار کردن در عرصه فرهنگ و هنر به خصوص فیلم کوتاه در دنیایی که فضای مجازی و هوش مصنوعی گسترش یافته، بسیار سخت است.
وی ادامه داد: همه تکاپوهای اعتقادی و فکری در یک جمله خلاصه میشود و آن هم این است که همه برای انسان بودن و انسان زیستن باید تلاش کنیم.
هوشیار با بیان اینکه امروز فضاهای هنری و سینمایی در شهرها کمرنگ شده است، قول فراهم کردن مکان مناسبی برای دفتر انجمن سینمای جوان تبریز را داد.
هفتاد و یکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان - تبریز – سهند از ۲۲ لغایت ۲۵ اردیبهشتماه امسال به میزبانی تبریز برگزار شد.
در بخش فیلم، ۵۰۲ اثر در حوزههای داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که از این تعداد، ۴۶ اثر از استانهای اردبیل، البرز، لرستان، قزوین، کرمانشاه، خراسان شمالی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان، سمنان و آذربایجان شرقی به مرحله نهایی راه یافت.
در بخش عکس یکهزار و ۸۵۰ اثر به دبیرخانه هفتاد و یکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان سهند ارسال شده بود که از این تعداد، ۲۷ اثر در مرحله نهایی با یکدیگر رقابت کردند.
در بخش فیلمنامه ۵۰۵ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که از این میان، ۲۴ اثر به مرحله نهایی راه یافت.