صادق رضایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظارتهای مستمر در مراکز درمانی و بیمارستانی برای ارتقای خدمات به افراد و افزایش رضایتمندی جز برنامه هایی است که در این دوره مدیریتی به صورت جدی پیگیری می شود.
وی ادامه داد : نظارت و اعتباربخشی کارنامه همه بیمارستانها با عدد و رقم مشخص میشود و یکی از مواردی که در این زمینه مورد بررسی قرار میگیرد، رضایت گیرندگان خدمت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران در گزارشی به میزان مراجعات افراد به بیمارستان های استان اشاره و تصریح کرد: پارسال چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به صورت سرپایی از خدمات بهداشتی درمانی این مراکز بهره مند شدند.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۴۰۰ هزار نفر در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه بستری و روند درمانی آنها پیگیری شد.
رضایی اعلام کرد : همچنین از میان افرادی که در بیمارستان ها بستری شدند ۹۱ درصد آنها در مدت ۶ ساعت وضعیت آنها تعیین تکلیف شد .
به گزارش ایرنا ، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران یکی از ۲ دانشگاه علوم پزشکی این استان در کنار بابل است که پنج مرکز آموزشی - درمانی امام خمینی(ره)، بوعلی سینا، شهید زارع، فاطمه الزهرا(س) همگی در ساری و رازی در قائمشهر دارد.
علاوه بر این بیمارستان ها که علاوه بر ارائه خدمات درمانی مراکز آموزشی مازندران به شمار می روند ۲۱ بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران فعالیت می کنند که شامل امام علی(ع)، امام رضا(ع)، امام خمینی (ره) و ۱۷ شهریور همگی در آمل، حضرت زینب (س) در بابلسر، امام خمینی (ره)، خاتم الانبیاء (ص) و شهدا همگی در بهشهر، شهید رجایی در تنکابن، مرحوم حاج عزیزی در جویبار، آیت الله طالقانی چالوس، امام سجاد(ع) رامسر، شهداء در زیراب، امام خمینی (ره) در فریدونکنار، قائم (عج) در کلاردشت، ثامن الائمه (ع) در گلوگاه، شهداء در محمودآباد، امام حسین (ع) در نکا، امام خمینی(ره) در نور، شهید بهشتی در نوشهر و آیت الله خامنه ای در عباس آباد هستند.