صعود یک پله‌ای دانشگاه رازی کرمانشاه در نظام رتبه‌بندی وزارت علوم

صعود یک پله‌ای دانشگاه رازی کرمانشاه در نظام رتبه‌بندی وزارت علوم

 کرمانشاه - ایرنا - دانشگاه رازی کرمانشاه در تازه‌ترین نتایج نظام رتبه‌بندی ملی ISC وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با یک پله صعود نسبت به سال گذشته در بین ۶۹ دانشگاه جامع کشور رتبه هشتم و در میان تمام دانشگاه‌های صنعتی و جامع رتبه ۱۳ را کسب کرد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان دانشگاه مادر با بیش از نیم قرن سابقه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی شامل هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی برخوردار است.

در حال حاضر در این دانشگاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو مشغول تحصیل هستند که این تعداد شامل هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجوی ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

کیوان امینی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در ارتباط با کسب رتبه این دانشگاه به ایرنا توضیح داد که دانشگاه رازی کرمانشاه این رتبه ها در میان ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۲۱ دانشگاه غیردولتی کسب کرده است.

وی بیان کرد: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری «ISC» هر ساله دانشگاه‌های کشور را براساس ۶ شاخص عمده شامل آموزش با وزن ۲۵ درصد، پژوهش با وزن ۲۰ درصد، فناوری و نوآوری با وزن ۱۵ درصد، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری با وزن ۱۵ درصد، فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با وزن ۱۵ درصد، و مدیریت و بهره‌وری با وزن ۱۰ درصد ارزیابی می کند.

امینی گفت: بر اساس این شاخص ها دانشگاه رازی کرمانشاه در شاخص آموزش رتبه ۱۲، در شاخص پژوهش رتبه ۹، در شاخص فناوری و نوآوری رتبه هشت، در شاخص مرجعیت، دیپلماسی علمی و فناوری رتبه ۹، در شاخص فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی رتبه ۱۸ و در شاخص مدیریت و بهره‌وری رتبه هشت را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها