به گزارش خبرنگار ایرنا؛ دکتر «علیرضا بهزادی» روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: عملیات اجرایی ساختمان بیمارستان خیّرساز گوراب تقریبا به اتمام رسیده و بخشی از تجهیزات، تاسیسات و انشعابات آب و برق و گاز این پروژه باید تکمیل و مشکلات آن رفع شود.
وی با تاکید بر اینکه نواقص این پروژه عظیم درمانی باید به طور کامل رفع و سپس به مرحله بهرهبرداری برسد، افزود: بیمارستان خیّرساز امیرالمومنین(ع) بسیار مجهز و در حد عالیترین و با کیفیتترین بیمارستان خصوصی است و بهترین تصمیم برای راهاندازی این بیمارستان برای ارائه خدمات تخصصی در حوزههای مورد نیاز مردم ملایر و منطقه باید اتخاذ شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر درباره بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر نیز بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث این بیمارستان در مرحله نهایی است و آخرین گام تعیین تکلیف و صدور سند از سوی وزارت راه و شهرسازی به نام بهداشت و درمان است تا عملیات اجرایی این پروژه عظیم درمانی را آغاز کنیم.
بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر نیازمند ردیف بودجه ملی است
بهزادی خاطرنشان کرد: نیاز است نمایندگان مردم ملایر در مجلس اعتبار این بیمارستان را وارد بودجه سالانه کشور کنند و برای این پروژه اعتبار ملی در نظر گیرند.
وی با اشاره به اینکه افق روشنی پیش روی بهداشت و درمان این شهرستان است،افزود: وضعیت ملایر از نظر پزشکان متخصص مطلوب است، اما برای ارائه خدمات بهتر نیاز به متخصصان بیشتر در رشتههایی مختلفی داریم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر کمبود پزشک متخصص را یک مشکل همگانی در کشور دانست و ادامه داد: در تلاش هستیم به بهترین شکل سطح خدماتدهی و میزان کیفیت درمانی و بهداشتی را در این شهرستان به عنوان پایلوت جنوب استان، به میزان قابل توجهی ارتقا دهیم و بیمار جز رنج بیماری درد دیگری نداشته باشد.
دکتر بهزادی راهاندازی مرکز آنژیوگرافی را از دیگر اولویتهای درمانی این شهرستان برشمرد و گفت: مجهزترین دستگاه آنژیوگرافی غرب کشور برای بیمارستان امام حسین(ع) تهیه و نصب شده و بزودی بخش آنژیوگرافی فعالیت خود را آغاز میکند.
وی ادامه داد: در گام نخست راهاندازی مرکز آنژیوگرافی با هدف تشخیص اولیه و در گام دوم با هدف انجام اقدامات درمانی و جراحی قلب انجام میشود که با توجه به انجام جراحیهای قلب و فعالیت مرکز همدان، مشکلی در این زمینه نداریم.
پیگیر جذب جراح قلب برای مرکز آنژیوگرافی هستیم
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه پیگیر جذب متخصص قلب خانم و پزشک جراح قلب برای مرکز آنژیوگرافی هستیم، یادآور شد: در حال حاضر ۲ رادیولوژیست زن در ملایر فعال هستند.
دکتر بهزادی مجمع خیرین سلامت را بازویی توانمند برای بهداشت و درمان این شهرستان دانست و گفت: با کمک خیرین و جذب اعتبارات مورد نیاز، ۲ دستگاه سیتیاسکن پیشرفته برای بیمارستان امام حسین(ع) و بیمارستان مهر خریداری و بزودی نصب خواهد شد و گامی موثر در تشخیص و درمان بیماریها است.
وی با بیان اینکه تا حدودی بر وضعیت مطبها و عملکرد پزشکان نظارت داریم، تاکید کرد: تمامی مطبهای خصوصی پزشکان ملزم به استفاده از دستگاه کارتخوان هستند و رضایتمندی مردم برای ما اولویت مهمی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین بخش شیمی درمانی بیمارستان مهر را ظرفیتی مهم برای حمایت از بیماران سرطانی دانست و افزود: این بخش ۶ ماه پیش با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی همدان راهاندازی شد و ۲ روز در هفته در حال خدمترسانی به بیماران است که در تلاش هستیم ساعات کاری این بخش را به چهار روز در هفته افزایش دهسم.
بهزادی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ بیمار در بخش شیمی درمانی بیمارستان مهر تحت درمان هستند که ۱۰ نفر این بیماران بصورت سرپایی و ۲۰ بیمار به مدت ۴۰ جلسه در ماه شیمی درمانی انجام میدهند.
ارائه خدمات به ۴۰ بیمار در مرکز شیمی درمانی ملایر
وی با اشاره به اینکه مرکز شیمی درمانی ملایر جنوب استان را پوشش میدهد، اظهار کرد: در حال حاضر تهیه داروهای شیمی درمانی، تایید نسخه داروها و انجام شیمی درمانی در این مرکز انجام میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین به انجام بیش از ۱۳۰ زایمان موفق در فروردینماه امسال شامل ۷۰ زایمان طبیعی و ۵۵ مورد سزارین در بیمارستان مهر اشاره کرد و ادامه داد: این بیمارستان جز مجهزترین و به روزترین بیمارستانهای جنوب استان و غرب کشور است.
بهزادی با تاکید بر اینکه همه بیمارستانهای دولتی موظف هستند به بیماران تحت پوشش تامین اجتماعی، خدمات ارائه دهند، بیان کرد: بیمارستان امام حسین(ع) مرکز درمانی بسیار مجهز برای ارائه خدمات درمانی در جنوب استان است که در تعطیلات نوروز امسال حدود ۱۳ هزار بیمار از خدمات این بیمارستان بهرهمند شدند.
وی یادآور شد: در بیمارستان امام حسین(ع) کمبود تخت نداریم و این مرکز درمانی دارای ۱۶۵ تخت مصوب و ۱۸۵ تخت فعال است و تا ۲۲۰ تخت نیز امکان افزایش خدمات دهی وجود دارد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین(ع) با ۱۶۵ تخت، بیمارستان مهر با ۹۶ تخت، بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی با ۱۶۵ تخت با حدود ۵۰۰ تخت بیمارستانی و بیمارستان در حال ساخت امیرالمومنین (ع) با ۹۶ تخت است.