به گزارش ایرنا، سعید فلاح روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این مدت ۹ هزار و ۴۳۴ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان ارسال شد که نسبت به سال ۱۴۰۲ این تعداد ۲۰ درصد افزایش داشت.
وی با اشاره به اینکه وظیفه سازمان تعزیرات حکومتی استان رسیدگی و صدور حکم است و قانونگذار برای این سازمان وظیفه دیگری تعریف نکرده است گفت: پارسال در بخش کالا و خدمات هفت هزار و هشت پرونده وارد شعب تعزیرات شد که از این تعداد هفت هزار و یک مورد رسیدگی و مختومه شده است.
به گفته وی، ارزش ریالی محکومیت صادره در این بخش را ۵۴۳ میلیارد ریال است.
وی گفت: در بخش بهداشت، دارو و درمان ۸۳۱ پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی شد که از این تعداد ۸۳۲ با ارزش ریالی محکومیت بیش از ۵۰ میلیارد ریال مختومه شده است.
فلاح اظهار داشت: ۶ فقره پروندههای این بخش در زمینه ایجاد مووسسات پزشکی غیرمجاز و ۲۷ مورد دریافت وجه اضافه و زیرمیزی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: در بخش قاچاق کالا و ارز نیز یکهزار و ۵۷۹ فقره پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان ارسال شد که یکهزار و ۶۰۱ فقره رسیدگی شده است.
وی اظهار داشت: ارزش ریالی محکومیت صادره برای پروندههای این بخش چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین گزارشها حوزه کالا و خدمات و بهداشت دارو درمان در مرکز استان بود گفت: در بخش کالا و خدمات ۲ هزار و ۷۱۳ پرونده ، دربخش بهداشت ۳۳۹ فقره پرونده در مرکز استان تشکیل شده است.
به گفته وی، بیشترین کشفیات و گزارشهای مربوط قاچاق کالا و ارز در مرکز استان ۵۷۹ پرونده، در لردگان ۵۳۸ پرونده و بروجن ۲۸۵ پرونده بوده است.
فلاح افزود: متوسط میانگین زمان رسیدگی به پروندههای تعزیرات حکومتی استان ۱۴ روز کاری است که در بخش کالا و خدمات ۱۱ روز، بهداشت و درمان ۱۰ روز و قاچاق کالا و ارز ۲۱ روز است.
تشکیل ۴۴۰ گروه گشت مشترک
وی با اشاره به اینکه کارشناسان تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری در کنار بازرسان و کارشناسان دستگاه نظارتی صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، جهادکشاورزی و مرکز بهداشت حضور دارند گفت: این گشتها به صورت روزانه انجام میشود و در ایام و مناسبتهای خاص مانند اربعین، بازگشایی مدارس، ایام نوروز، ماه مبارک رمضان و شب یلدا ویژه برگزار میشود و گشتها تشدید میشود.
وی اظهار داشت: ۴۴۰ گروه گشت مشترک در استان با همکاری جهادکشاورزی، اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت، ثبت اسناد و املاک، مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان ضابطان تعزیرات حکومتی تشکیل شده و ۲هزار و ۸۹۹ مورد بازرسی در سال گذشته در قالب گشتهای مشترک انجام و ۸۲۸ واحد دارای تخلف شناسایی شد.
به گفته وی، در این مدت ۹۵۱ فقره پرونده در این گشتهای پارسال تشکیل و به شعب ارجاع داده شد و مورد رسیدگی قرار گرفت.
فلاح با اشاره به اینکه در این مدت ۲۰ پرونده درزمینه ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) در استان تشکیل شده است افزود: افراد قبل از خرید دستگاههای ماینر از سایر استانها بایست مجوز و گواهی فعالیت و پروانه فعالیت را از اداره صنعت ، معدن و تجارت استان دریافت کنند در غیر این صوررت به دلیل رعایت نشدن ضوابط تایید دولت،مشمول قانون مبارزه با قاچاق میشوند.
وی گفت: در این مدت ۱۱۵ فقره پرونده قاچاق فرآورده نفتی و ۶۲ مورد قاچاق چوب و زغال و هیزم و فراوده گیاهی تشکیل شده است.
فلاح با اشاره به تشکیل ۱۷۳ گروه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: در این مدت یکهزار و ۴۴۰ مورد بازرسی انجام و ۳۸۸ واحد دارای تخلف شناسایی و ۲۵۳ پرونده تشکیل و به شعب ارجاع و طبق بخشنامه خارج از نوبت رسیدگی شدند.
به گفته وی، در این مدت ۹۵ فقره پروندهه در زمینه تخلفات بهداشتی، از طریق مرکز بهداشت و دامپزشکی به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده است.
به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.