از اینجاش به بعد شما هم در شکل گیری و پیشبرد کارناوال سهیم هستین، شما هم بخشی از برنامه هستین، چون این یکسال آموزنده به ما یاد داد که هیچکس غیر از شما حق نداره درباره کارناوال نظر بده. کارناوال یک رقابته و شما داوران بحق این رقابت هستین. پس صد البته که شما سرنوشت این آثار هنری رو تعیین خواهید کرد. با یک جمله ساده: دوست دارم یا دوست ندارم.»
به علاوه، گروه بندی ها هم با حضور علی اوجی، امیر مهدی ژوله، رویا میرعلمی، روزبه حصاری، سامان احتشامی، امیرحسین رستمی، محسن شریفیان، وحید آقاپور، دانیال کاظمی، سهیل مستجابیان، بامداد افشار و سینا ساعی معرفی شدند. ضمن این که چند قطعه موسیقی هم توسط محسن شریفیان و اشوان اجرا شد. پس از این افتتاحیه قرار بود اولین قسمت برنامه منتشر شود که به دلیل شرایط جنگی این اتفاق نیفتاد و هنوز هم مشخص نیست قسمت بعدی کارناوال این چهارشنبه منتشر می شود یا خیر.
کارناوال، برنامه استعدادیابی و استندآپ کمدی
آنطور که رامبد جوان توضیح داده تیم مفصل در اتاق فکر دارد. ۱۶ هنرمند به برنامه دعوت شده اند و از آنها خواسته شده با دغدغهها و موضوعات و توانمندیهای خود تیم تشکیل دهند، تمرین کنند و آماده شوند تا روی صحنه برنامه «کارناوال» بیایند و با ارائه پرفورمنس با سایر گروهها رقابت کنند.
طبق توضیحات رامبد جوان همچون خندوانه در این برنامه هم تماشاگران در استودیو حضور دارند. اما دو تفاوت وجود دارد. تعداد تماشاگران این بار بسیار بیشتر است: ۵۰۰ تماشاگر و قرار است بیشتر از خندوانه در برنامه سهیم باشند. آنها داورانی هستند که به اجراهایی که میبینند امیتاز میدهند. جوان در باره موضوع این رئالیتی شو و شیوه برگزاری اش هم اینطور توضیح داده است: «این برنامه شباهتی با تلنت شوها و برنامههای استعدادیابی در ارائه کار دارد. اما تفاوتش این است که این بار گروههای شرکت کننده حرفهای هستند و داوری به معنای کارشناس وجود ندارد بلکه ۵۰۰ تماشاگر هستند که به این گروهها رای میدهند. در هر قسمت ۲ گروه رقابت میکنند که علاوه بر اجرای خود، کنفرانس و گفت وگویی هم با تماشاگران دارند یعنی مثل کنفرانسهای فستیوالها با تماشاگران گفتوگو میکنند و یک بار دیگر از آنها رای میگیرند. این بخش هم بسیار اهمیت دارد که میتواند امتیاز را بالا یا پایین ببرد.
تهیه کننده این محمد شریفی است که پیش از این برنامه اسکار مهران مدیری را تهیه کرده است.