فراخوان چین برای همکاری کشورها علیه تعرفه‌های آمریکا

فراخوان چین برای همکاری کشورها علیه تعرفه‌های آمریکا
 گرچه نزاع ترامپ و چین در بالا بردن متقابل تعرفه های گمرکی فروکش کرده و صحبت از مذاکره دو کشور به میان آمده است؛ اما چین همزمان برای جلب همکاری اعضای سازمان تجارت جهانی برای همکاری علیه این تعرفه ها تلاش می کند.

به گزارش همشهری آنلاین، چین در واکنش به تعرفه‌های آمریکا، از اعضای سازمان تجارت جهانی (WTO) خواست تا علیه یکجانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و شیوه‌های قلدری متحد شوند و خواهان همکاری چندجانبه بیشتر شد. نگرانی‌های جهانی در مورد تأثیر بالقوه اقتصادی تعرفه‌های آمریکا افزایش یافته است.

شرکت اپل در ۱۲‌ماه منتهی به ماه مارس، گوشی‌های آیفون به ارزش ۲۲ میلیارد دلار را در هند مونتاژ کرد که رشدی حدود ۶۰ درصدی تولید نسبت به سال قبل را نشان داده و فاصله گرفتن بیشتر این شرکت آمریکایی از وابستگی به چین را منعکس ساخته است.

چین، برنامه شرکت‌های «بی‌وای‌دی» و «جیلی» برای تولید خودرو در آمریکای لاتین را به تعویق می‌اندازد؛ زیرا تعرفه‌های آمریکا باعث ایجاد ابهامات تجاری و اقتصادی شده است.

تخمین زده می‌شود که تعرفه‌های وضع شده توسط آمریکا روی خودروهای وارداتی، صنعت خودروسازی را متزلزل خواهد کرد و ممکن است ولوو «اس ۹۰» (S۹۰) نخستین مدلی باشد که در نتیجه این تعرفه‌ها در آمریکا، از فهرست فروش کنار گذاشته شود.

تحویل خودروهای «استلانتیس»، سومین تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان، تحت‌تأثیر کاهش فروش در آمریکای شمالی، در ۳ ماهه اول سال میلادی جاری، نسبت به‌مدت مشابه سال قبل، ۹ درصد کاهش یافت. فروش این خودروساز در ماه‌های ژانویه تا مارس، به ۲/۱ میلیون دستگاه کاهش یافته است.

سقوط بازار در آوریل که قیمت نفت را به ۶۰ دلار در هر بشکه کاهش داد، علاوه بر مشکلات ناشی از تعرفه، چالش‌های مالی بیشتری را برای کشورهای تولیدکننده نفت که به‌شدت به درآمدهای نفتی وابسته هستند، ایجاد می‌کند.

دولت انگلیس به‌دلیل شیوع بیماری تب برفکی در سراسر اتحادیه اروپا، آوردن محصولات گوشتی و لبنی این بلوک توسط مسافران به این کشور را ممنوع کرده است. مسافرانی که وارد انگلیس می‌شوند، مجاز به آوردن گوشت گاو، گوسفند، بز، خوک و محصولات لبنی از تمام کشورهای اتحادیه اروپا برای استفاده شخصی نخواهند بود.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها