این اشتباه ساده هنگام خوردن هندوانه می‌تواند سلامتتان را تهدید کند

  این اشتباه ساده هنگام خوردن هندوانه می‌تواند سلامتتان را تهدید کند
  با آغاز فصل تابستان و افزایش مصرف انواع مختلف هندوانه به دلیل خواص تغذیه‌ای و تأثیر آن بر خنک‌کردن بدن در گرما، کارشناسان نسبت به یک اشتباه ساده اما رایج که می‌تواند موجب مسمومیت غذایی شود هشدار داده‌اند.
این اشتباه ساده هنگام خوردن هندوانه می‌تواند سلامتتان را تهدید کند
به گزارش فرتاک نیوز،

بر اساس گزارشی که در وب‌سایت "وری‌ول هلث" منتشر شده، بریدن هندوانه بدون شست‌وشوی پوست بیرونی آن می‌تواند خطر جدی برای سلامت ایجاد کند. طبق این گزارش، هنگام برش زدن هندوانه، چاقو ممکن است باکتری‌های موجود بر سطح پوست را به داخل میوه منتقل کند.

گزارش می‌افزاید باکتری‌هایی مانند سالمونلا و اشریشیا کلی ممکن است روی پوست بیرونی رشد کرده باشند و در صورت وارد شدن به درون میوه، در بخش داخلی آن تکثیر شوند، به‌ویژه اگر هندوانه بریده شده برای مدت طولانی در دمای نامناسب نگهداری شود.

به گفته کارشناسان، منابع مختلفی می‌توانند موجب آلودگی پوست هندوانه شوند؛ از جمله تماس با خاک آلوده در مزرعه، انتقال در فرآیند حمل‌ونقل، آلودگی در فروشگاه‌ها یا درون آشپزخانه. همچنین ممکن است پوست هندوانه به دلیل رشد روی سطح زمین، در تماس با گل، آب ناسالم یا فضولات حیوانی قرار گرفته باشد.

بر همین اساس، کارشناسان توصیه می‌کنند پیش از بریدن هندوانه، آن را به‌خوبی شسته و از مراحل ساده‌ای برای کاهش خطر مسمومیت پیروی شود. این مراحل شامل شستن کامل دست‌ها پیش و پس از تماس با میوه، شستن پوست هندوانه با آب روان و مالیدن آن با دست یا برس مخصوص میوه و سبزیجات، خشک‌کردن سطح بطیخ با حوله تمیز یا دستمال کاغذی، و استفاده از چاقو و تخته تمیز و ضدعفونی‌شده است.

در خصوص نگهداری هندوانه نیز پیشنهاد شده بلافاصله پس از برش، تکه‌های آن در یخچال قرار گیرند. نگهداری در ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی بسته توصیه شده و همچنین تأکید شده که دمای یخچال باید بر روی ۴ درجه سانتی‌گراد یا کمتر تنظیم شود تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری و تازگی میوه حفظ شود.

مطالب سلامت، بهداشت و تندرستی را در خوشه خبر بخوانید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها