رشد طلای جهانی با تضعیف شاخص دلار

  رشد طلای جهانی با تضعیف شاخص دلار
  قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت 20:29 به‌وقت ایران با رشد 0.6 درصدی در سطح 3296 دلار در هر اونس قرار گرفت. قراردادهای آتی طلای آمریکا نیز 0.4 درصد رشد داشت و به 3299 دلار در هر اونس رسید.
رشد طلای جهانی با تضعیف شاخص دلار
به گزارش فرتاک نیوز،

قیمت طلای جهانی در روز دوشنبه (9 تیر) با حمایت کاهش ارزش دلار آمریکا اندکی افزایش یافت، در حالیکه سرمایه‌گذاران در آستانه انتشار داده‌های اقتصادی مهم ایالات متحده، محتاط باقی مانده‌اند تا نشانه‌هایی از مسیر آتی سیاست‌های فدرال رزرو به دست آورند.

به نوشته رویترز، قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت 20:29 به‌وقت ایران با رشد 0.6 درصدی در سطح 3296 دلار در هر اونس قرار گرفت. قراردادهای آتی طلای آمریکا نیز 0.4 درصد رشد داشت و به 3299 دلار در هر اونس رسید.

پیتر گرانت، تحلیل‌گر ارشد فلزات در Zaner Metals، گفت: «ضعف دلار امروز حمایت محدودی برای طلا ایجاد کرده، ولی همچنان در همان محدوده‌ مشخصی که از اواسط ماه می غالب بوده، نوسان می‌کنیم.»

او اضافه کرد: «با کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی‌های تجاری، فشارهایی بر طلا وارد شده، اما همچنان در حال تجمیع در آن بازه قیمتی است. من هنوز هم فکر می‌کنم که طلا به رکوردهای جدیدی خواهد رسید و 3800 دلار یک هدف محتمل برای نیمه دوم سال است.»

شاخص دلار آمریکا در برابر ین کاهش یافت و به کمترین سطح خود در چهار سال اخیر در برابر یورو رسید، زیرا خوش‌بینی بازار نسبت به توافق‌های تجاری ایالات متحده، انتظارات برای کاهش زودهنگام نرخ بهره را افزایش داد.

در جبهه‌ تجاری، آمریکا و چین بر سر صادرات مواد معدنی نادر و آهن‌رباها به توافق رسیدند و این امیدواری را به وجود آوردند که مذاکرات بیشتری میان دو کشور انجام شود. کانادا نیز مالیات خدمات دیجیتال علیه شرکت‌های فناوری آمریکایی را لغو کرد تا گفت‌وگوهای تجاری با واشنگتن از سر گرفته شود.

در چنین فضایی، طلا به‌عنوان یک دارایی امن در دوران بی‌ثباتی و نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد.

اکنون چشم‌ها به داده‌های اشتغال بخش خصوصی ADP در روز چهارشنبه و آمار متقاضیان بیمه بیکاری در روز پنج‌شنبه دوخته شده است تا بازار دید واضح‌تری از سیاست آتی فدرال رزرو به دست آورد.

تحلیل‌ها و تازه‌ترین اخبار اقتصادی را در خوشه خبر ببینید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها