ماهی سالمون تولید شده در آزمایشگاه تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را دریافت کرد

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نخستین بار تأییدیهای در زمینه مشاوره ایمنی برای ماهی پرورشی در آزمایشگاه صادر کرده است.
به گزارش ورج، شرکت Wildtype چهارمین شرکتی است که از سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز فروش محصولات حیوانی پرورشیافته از سلول را دریافت میکند. هماکنون میتوانید ماهی سالمون آزمایشگاهی این شرکت را در یکی از رستورانهای پورتلند سفارش بدهید.
سازمان غذا و داروی آمریکا اولین بار ماهی سالمون آزمایشگاهی را تأیید کرد

شرکت Wildtype هفته گذشته اعلام کرد نامهای از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرده مبنیبر اینکه این نهاد هیچ پرسشی درباره ایمنی ماهی سالمون کشتشده نسبت به مواد غذایی مشابه ندارد. این مرحله معمولاً آخرین گام روند تأیید محصولات حیوانی پرورشی در آزمایشگاه از نظر FDA است
سازمان غذا و داروی آمریکا بهتنهایی مسئولیت نظارت بر اغلب غذاهای دریایی پرورشیافته در آزمایشگاه را بر عهده دارد اما نظارت بر گوشت پرورشی مشترک با وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) انجام میشود.
دکتر «امیلی نیتکو-لوتز»، وکیل حقوق مالکیت فکری که در زمینه پتنتهای زیستفناوری تخصص دارد، دراینباره گفت مشاوره ایمنی پیش از عرضه سازمان غذا و دارو داوطلبانه انجام میشود اما برای بازاریابی محصول بسیار مهم است. او افزود: «راههای دیگری نیز وجود دارد، ازجمله تأیید ایمنی توسط خود شرکت یا فرایند طولانیتری به نام بررسی افزودنیهای غذایی اما دریافت مجوز FDA همراه نامه بدون پرسش راهی میانی است.»
ماهی سالمون آزمایشگاهی Wildtype اکنون در منوی رستوران «Kann» در پورتلند، اورِگن قرار گرفته است. همچنین این شرکت فهرست انتظاری برای ۵ رستوران بعدی که قرار است این ماهی را عرضه کنند، راهاندازی کرده است. Wildtype به جمع شرکتهای Upside Foods و Good Meat پیوسته است که هر 2 مجوز فروش گوشت مرغ پرورشی را در آمریکا گرفتهاند. شرکت Mission Barns نیز تأییدیه FDA را برای چربی گوشت خوک پرورشی خود دریافت کرده اما هنوز در انتظار تأیید وزارت کشاورزی ایالات متحده است.
البته در سطح ایالتی این موضوع پیچیدهتر میشود؛ زیرا برخی ایالتهای آمریکا قوانینی برای ممنوعیت فروش گوشت پرورشی در آزمایشگاه صادر کردهاند.