دستور پخت نان خمیری خوشمزه و آسان

شما این نان های خمیری زیبا را دوست خواهید داشت! این یک دستور ساده است که بسیار راحت است و نتیجه نهایی آن یک خوراک خمیری فوق العاده خوشمزه است که همه آن را دوست خواهند داشت! پروسه پخت زمان زیادی نمی برد، بنابراین تهیه این خوراک خوشمزه سریع و آسان است
دستور پخت:
300 گرم آرد
100 گرم کره
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری شکر وانیلی
100 گرم خامه ترش یا ماست
1 قاشق غذاخوری پر از شکر
1 زرده تخم مرغ
مواد پرکننده:
250 گرم گردو خرد شده
4 قاشق غذاخوری شیر عسلی
شیر عسلی را می توان با هر مربای دلخواه عوض کرد
نکته:
بگذارید خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
خمیر را به 10 تکه تقسیم کنید.
بگذارید در یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت کند.
به مدت 20-25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
با شکر پودری آسیاب کنید.