زنجبیل ترشی ترد و خوش طعم؟ با این فوت کوزه گری دیگه نه تنده، نه له میشه

زنجبیل ترشی ترد و خوش طعم؟ با این فوت کوزه گری دیگه نه تنده، نه له میشه
 ترفند بی‌ نظیر سرآشپزها برای ترشی زنجبیل با طعمی ملایم، بافتی ترد و ماندگاری بالا. مناسب برای همه!

اگه تا حالا زنجبیل ترشی درست کردی ولی یا نرم شده یا زیادی تند شده، این ترفند مخصوص سرآشپزها رو حتماً امتحان کن! روشی ساده که زنجبیل رو ترد، خوش طعم و موندگار نگه میداره.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها