آموزش مرحله به مرحله پخت کیک ماربل اسفناج خانگی

آموزش مرحله به مرحله پخت کیک ماربل اسفناج خانگی
 کیک ماربل اسفناج یک دسر خوشمزه و مقوی است که با ترکیب ساده مواد و پوره اسفناج تهیه می شود و برای بچه هایی که سبزیجات دوست ندارند، گزینه ای عالی است.

آموزش تهیه کیک ماربل اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

کیک اسفناج یک کیک خوشمزه و مقوی است که برای بچه هایی که سبزیجات را دوست ندارند، بسیار مناسب است. طعم اسفناج در این کیک به گونه ای است که اذیت کننده نیست و به کیک طعم و بافت خوبی می دهد.

کیک ماربل با ترکیب مواد ساده و پوره اسفناج درست می شود و این ترکیب باعث می شود که کیک دو رنگ و لایه لایه باشد و جلوه زیبا به آن بدهد. این کیک را می توانید با خامه قنادی و بریلوی سبز تزئین کرده و به عنوان کیک تولد، عصرانه، صبحانه و همچنین در منو رستوران ها و کافه ها ارائه دهید.

مواد لازم کیک ماربل اسفناج

  • آرد سفید ۳ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
  • شیر دو سوم پیمانه
  • روغن مایع ½ پیمانه
  • شکر ۱.۵ پیمانه
  • وانیل ½ قاشق چایخوری
  • گلاب یا شیر ¼ پیمانه
  • مواد لازم پوره اسفناج
  • اسفناج ۱۰۰ گرم
  • گلاب ¼ پیمانه
  • شیر ¼ پیمانه
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

 کیک ماربل اسفناج

دستور پخت کیک ماربل اسفناج

برای تهیه کیک ماربل اسفناج، ابتدا برگ های تازه و جوان اسفناج را شسته و با گلاب، شیر و روغن در مخلوط کن می ریزیم تا کاملاً پوره و نرم شود. سپس آرد سفید، نمک و بکینگ پودر را باهم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا یک کاسه متوسط برمی داریم. تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر با دور تند همزن می زنیم تا رنگش کرم مانند و کشدار شود. این کار را حدود ۶ دقیقه ادامه می دهیم. سپس روغن مایع و شیر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده به آرامی به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت شود. سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو ظرف جداگانه می ریزیم.

به نصف مخلوط کیک یک و یک چهارم پیمانه پوره اسفناج اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در مایع باقی مانده، یک چهارم گلاب یا شیر می ریزیم و خوب هم می زنیم. بعد یک قالب گرد با قطر ۲۶ یا ۲۸ سانت را برداشته و کف آن را با کاغذ روغن می پوشانیم.

سپس با ملاقه، یک ملاقه از مایه ساده را در وسط قابلمه می ریزیم. بعد مایه اسفناجی را در مرکز مایه ساده می ریزیم. این کار را ادامه می دهیم و یکی یکی مایه ساده و مایه اسفناجی را در قالب می ریزیم.

دستور تهیه کیک ماربل اسفناج

این کار را ادامه می دهیم تا هر دو مایه تمام شود. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم. حالا مواد کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد. یادتان باشد تا نیم ساعت اول در فر را باز نکنید.

بعد از ۴۵ دقیقه، هر چند دقیقه یک بار با سیخ چوبی چک می کنیم تا متوجه شویم کیک پخته شده یا نه. وقتی پخت کیک تمام شد، آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج می کنیم. این کیک را می توان با خامه فرم گرفته پوشش داده و با بریلو تزیین کرد.

منبع : رضیم

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار