طرز تهیه مربای گردو نارس / مربای گردو به سبک ارمنی !

طرز تهیه مربای گردو نارس / مربای گردو به سبک ارمنی !
 مربای گردوی سبز، برخلاف تصور اکثر مردم، مربا نیست، بلکه یک مربای سنتی از گردوهای نارس و سبز (در اینجا گردوی سیاه) است که در شربت نگهداری می‌شود.

این یک مربای سنتی جذاب است که در آن می توانید کل مغز، پوست و همه چیز را قبل از اینکه پوسته در داخل آن تشکیل شود، بخورید. اگر تا به حال گردوی ترشی را امتحان کرده اید و فکر کرده اید که طعم وحشتناکی دارند (من این کار را کردم)، این را امتحان کنید.

بافت آن از گردوی ترشی بهتر است زیرا شربت شکر هنگام نشستن در شیشه به آنها نفوذ می کند و در این فرآیند آنها را شیرین می کند. بعد از شام آن را با کمی برندی یا پنیر سرو کنید. یکی از جالب ترین چیزهایی که تا به حال با گردوی سیاه درست کرده ام.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار