طرز تهیه کیک زردآلو / دستور پخت سریع و آسان کیک با زردآلو

طرز تهیه کیک زردآلو / دستور پخت سریع و آسان کیک با زردآلو
 هر مادربزرگ سوئیسی این کیک را در تابستان می پزد

این کیک زردآلو ساده پخته می شود! بیرون کمی ترد، داخل مرطوب و پر از میوه. طعم یک روز تابستانی در کوه های آلپ دقیقاً همین است. دستور العمل ساده من با زردآلو تازه، کره لطیف و کمی وانیل برای هر روز عالی است و بسیار سریع درست می شود.

📋 مواد لازم:
• 200 گرم کره (¾ فنجان + 2 قاشق غذاخوری)• 200 گرم شکر (1 فنجان)• 8 گرم شکر وانیلی (تقریباً 2 قاشق چایخوری)• تخم مرغ 3 عدد• 250 گرم آرد همه منظوره (2 فنجان)• بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری• 200 گرم زردآلو (تقریباً 1 1/4 فنجان، خرد شده)• پودر قند برای پاشیدن

قالب پخت: 29 × 21 سانتی متر (تقریباً 11 × 8 اینچ)
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را در قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس دما را به 160 درجه سانتیگراد/320 درجه فارنهایت کاهش دهید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که کیک طلایی شود و کاملا پخته شود.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها