آموزش میکادو به روش کاملا کارگاهی با دو نوع تزئین شیک ،درست مثل قنادی ها

یادگیری روش تهیه میکادو با تزئیناتی زیبا و مواد اولیه ساده، مشابه قنادی های حرفه ای.
مواد لازم برای تهیه یک میکادوی کارگاهی:
آرد سفید : ۳۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودرقند یا پودرشکر: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۲۰۰گرم
نان میکادو: پنج ورق
شکلات شیری یا تلخ به همراه روغن مایع بن ماری شده به میزان لازم
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری به دلخواه
پودرکاکائو: ۳ قاشق غذاخوری به دلخواه
منبع: الی شف