طرز تهیه شربت بار برای انواع شیرینی

طرز تهیه شربت بار برای انواع شیرینی
 آموزش روش اصولی تهیه شربت بار بدون شکرک برای استفاده در قنادی

شربت بار یکی از پرکاربرد ترین محصول در حرفه قنادی که بهتره به روش اصولی و با رعایت نکات مهم تهیه بشه که بتوان مدتها طولانی بدون شکرک زدن برای انواع محصول استفاده کرد.

موادلازم:
شکر : یک کیلوگرم
آب: ۳۵۰ گرم(۳۵ گرم داخل فیلم اشتباه تایپی)
جوهرلیمو: ۲ گرم
گلوکز یا بادکا: ۱۰۰ گرم
گلاب: ۸۰ گرم
اسانس و وانیل و زعفران و هل کاملا اختیاری

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار