طرز تهیه قارچ سرخ شده ترد و آبدار با پیاز در چند دقیقه

چطور قارچ را بدون له شدن و آب انداختن سرخ کنیم؟ (دستور ساده و کاربردی)
اگر دنبال یک روش سریع ، ساده و خوشمزه برای درست کردن قارچ هستید ، این دستور مخصوص شماست در این آموزش به شما نشان میدهم چطور قارچ ها را با پیاز به شکلی سرخ کنید که هم ترد بمانند و هم آبدار ، بدون اینکه له شوند یا آب بیندازند. ترکیب عطر پیاز کاراملی شده با قارچ طلایی ، طعمی میسازد که نمیتوانید از آن بگذرید!
شما چطور قارچ درست میکنید؟ در کامنت ها برامون بنویسید