بهترین روش پخت ماهی برای جذب امگا ۳، ترد و بدون بو

مواد اولیه برای پخت ماهی:
آرد گندم یک پآرد ذرت یک سوم پ آرد سوخاری خانگی نصف پیمانه کنجد بو نداده نصف پیمانه
زردچوبه یک ونیم ق س
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر سیر یک ق س
پودر پیاز یک ق س
آویشن نصف ق چ
پودر نعنا خشک یک ق س
نمک یک ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
پاپریکای دودی نصف ق چ
پودر فلفل سیاه یک ق چ
سرکه ی سفید
آموزش پخت را در ویدئوی آموزشی زیر مشاهده می کنید: