چینی ها برنج را چطوری میخورن که چاق نمیشن؟

برنج خوردن چینی ها چگونه است ؟
امروزه بسیاری بر این باورند که مصرف زیاد کربوهیدرات به خصوص برنج است که باعث چاقی و اضافه وزن انسان ها می شود .
حالا این پرسش پیش میاید که اگر کربوهیدرات عامل اضافه وزن است چرا چینی ها که مصرف برنجشان بسیار بالاست اضافه وزن ندارند ؟!
دلایل اصلی
میزان کم مصرف شکر فرآوریشده یا فروکتوز
استفاده از کمترین میزان شکر فرآوریشده یا فروکتوز میتواند موجب حفظ تعادل مقاومت به انسولین در بدن شود.
نشاستههای طبیعی و بدون فرآوری
مصرف نشاستههای طبیعی بدون فرآوری مانند برنج قهوهای و ریشههای سبزیجات که دارای سیستم گوارشی سبکی هستند و دارای مقدار زیادی فیبر هستند که مانع از اضافهوزن میشوند.
مصرف مواد غذایی سالم
مصرف مواد غذایی مغذی ، بیشتر در جوامع آسیایی رواج دارد. به عنوان مثال، در کشورهایی مانند ویتنام، یک ظرف بزرگ حاوی گوشت قرمز همراه با نودل و برنج معمول است. همچنین در تایلند، انواع مختلفی از سبزیجات و گوشت در غذاها استفاده میشود.
این وضعیت در چین نیز مشابه است؛ آنها همراه با برنج از سبزیجات و گوشت استفاده میکنند، که موجب میشود مواد غذایی لازم به بدن آنها برسد و آنها از تمام گروههای غذایی استفاده کنند. به همین دلیل، تغذیه سالم میتواند از چاقی آنها جلوگیری کند.
چینیها یک ضرب المثل معروفی دارند که میگوید:” برای رسیدن به ۱۰۰ درصد سلامتی، باید ۳۰ درصد ورزش منظم داشته باشیم و ۷۰ درصد از رژیم غذایی سالم و اصولی استفاده کنیم.”
فعالیت فیزیکی
آسیاییها فعالیت بدنی بالایی دارند. چینیها با داشتن میزان فعالیت فیزیکی بالا گلوگز زیادی میسوزانند و در نتیجه لاغر میمانند. منظور از فعالیت بدنی صرفا ورزش کردن نیست. بلکه فعالیت روزانهی آنها بالاست. یعنی معمولا تا محل کار پیادهروی میکنند. هر روز جنب و جوش دارند و به همین دلیل سطح تری گلیسیرید و فشار خون آنها متعادل است.
نکات دیگر :
- آنها هیچوقت بشقابشان را کامل پر نمی کنند
- هر غذا در ظرف جداگانه ای سرو می شود
- غذاها به شکل زیبایی در بشقاب چیده و دیزاین می شوند
- وقتی 80 درصد احساس سیری می کنند از خوردن دست می کشند
بیشتر بخوانید
رژیم لاغری چینی چه مزایا و معایبی دارد؟