نحوه فوم گرفتن از شیر در اسپرسوساز دلونگی

در این ویدیو به نحوه فوم گرفتن از شیر و خامه ای روی دلونگی می پردازیم. در حالی که میله بخار نسبت به مدل های قبلی ارتقاء خوبی دارد، قرار دادن میله بخار کلیدی است - هم به صورت عمودی (عمق نوک) و هم به صورت افقی (نزدیک بودن نوک به دیواره جانبی). این دستگاه در ابتدا قدرت بخار زیادی ندارد، بنابراین نوک آن باید فقط در سطح شیر باشد، نه زیر آن. همچنین، باید نوک آن را نزدیک دیواره کناری قوطی شیر نگه دارید تا چرخش شروع شود. در نهایت، هنگامی که موقعیت خوبی پیدا کردید، دستان خود را ثابت نگه دارید! استفاده از شیر با محتوای چربی بیشتر و همچنین استفاده از شیر تازه هموژنیزه، منجر به بخارپز شدن خوب می شود.