اصلی ترین روش تهیه کلوچه اهری به سبک قنادی های اهر / راحت ترین روش پخت کلوچه اهری خانگی

مواد لازم: تخم مرغ یک عدد. وانیل یک چهارم قاشق چای خوری. پودر قند یک پیمانه معادل ۱۲۰ گرم. ماست نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم. بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری معادل ۱۰ گرم. سرکه سفید یک قاشق غذاخوری. روغن مایع نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم. پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری یا در صورت تمایل بیشتر. آرد دو پیمانه و یک سوم پیمانه معادل ۳۰۰ گرم یا بیشتر