سیب زمینی سرخ کرده با سس پنیر گودا (دیپ گودا)!

سیب زمینی سرخ کرده بعد از سرخ شدن به اون جعفری خشک.نمک و فلفل بزنید. سس پنیر. کره ۵۰ گرم. آرد سفید معمولی ۱ قاشق غذاخوری. شیر ۱ لیوان. پنیر گودا ۸ تا ۱۰ ورق. فلفل سیاه. اورگانو. تخم گشنیز. نوش جونتون
سیب زمینی سرخ کرده بعد از سرخ شدن به اون جعفری خشک.نمک و فلفل بزنید. سس پنیر. کره ۵۰ گرم. آرد سفید معمولی ۱ قاشق غذاخوری. شیر ۱ لیوان. پنیر گودا ۸ تا ۱۰ ورق. فلفل سیاه. اورگانو. تخم گشنیز. نوش جونتون