باور نخواهید کرد که این بادمجان در هواپز چقدر خوب است / دستور العملی که باید امتحان کنید!

طرز پخت بادمجان در هواپز
مواد تشکیل دهنده:
- یک عدد بادمجان
- ژامبون: 150 گرم / 5 اونس.
- پنیر: 200 گرم / 7 اونس.
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سوخاری: 150 گرم / 5 اونس.
- پنیر پارمزان: 30 گرم / 1 اونس.
- جعفری
- فلفل سیاه
- نمک
- روغن برای پخت و پز.
آنها را به مدت 15 دقیقه در سرخ کن هوا با دمای 200 درجه سانتیگراد / 392 درجه فارنهایت بپزید و آنها را تا نیمه پخت برگردانید.