طرز تهیه یک غذای بسیار خوشمزه ترکی / بدون نیاز به سرخ کردن و یا استفاده از فر

در صورت تمایل ، می توانید در فر هم بپزید ، اما مطمئن باشید که پخت این غذا در قابلمه یا تابه بسیار خوشمزه و راحت خواهد بود ، و شما آن را خواهید پسندید .
برای 4-6 نفر
آماده سازی: 15 دقیقه
پخت و پز: 35 دقیقه
?مواد لازم :
4 سیب زمینی متوسط
نصف استکان چایخوری روغن مایع (60 میلی لیتر)
500 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز
1 حبه سیر
2 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز (پول بیبر )
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم دسته جعفری
2 لیوان آب گرم (400 میلی لیتر)
برای رویه :
2 قاشق غذاخوری روغن
1 لیوان آب گرم (200 میلی لیتر)
طرز تهیه :
اول از همه ، نصف استکان روغن و 500 گرم گوشت خرد شده را در قابلمه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .
1 پیاز خرد شده ، 1 حبه سیر ریز شده ، فلفل سبز خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند .
سپس گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز شده را به همراه رب گوجهفرنگی و رب فلفل و پودر فلفل قرمز ، پول بیبر ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط کنید.
در آخر ، آب گرم اضافه کنید. پس از اینکه گوشت پخت ، جعفری ریز شده را هم اضافه کنید و شعله را خاموش کنید .
از طرف دیگر ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم به همان اندازه ای که در فیلم دیده میشود ، حلقه حلقه برش دهید .
نیمی از مخلوط گوشتی را جدا کنید و نیم دیگر گوشت را در تابه باقی بگذارید .
سیب زمینی ها را رو گوشت درون تابه بچینید .
گوشتی را که جدا کرده بودید روی سیب زمینی ها پخش کنید . بقیه سیب زمینی ها را روی مواد گوشتی بچینید .
بعد دو قاشق روغن و آب گرم روی سیب زمینی ها ،اضافه کرده و درب تابه را ببندید و بگذارید غذا در حدود نیم ساعت بپزد .
بعد از پخت در صورت تمایل میتوانید کمی جعفری ریز شده رویش بریزید.
این غذا را را میتوانید با نان یا برنج یا ماکارونی سرو کنید .
نوش جان