دستور پیتزای خانگی / تا حالا همچین پیتزای خوشمزه خانگی نخوردی

دستور پیتزای خانگی / تا حالا همچین پیتزای خوشمزه خانگی نخوردی
 غلو نمی کنیم ، بیش از صد هزار نفر این دستور پخت را امتحان کردن و رضایت داشتند.

هرکسی شما را ببیند که چنین پیتزای خوشمزه ای را در خانه درست می کنید، دستور غذا را از شما خواهند پرسید .با دستور پیتزای خانگی می توانید پیتزاهای بسیار خوشمزه ای را در خانه درست کنید .با این دستور پیتزا کودکان شما به طور خاص آن را دوست خواهند داشت و از آن لذت خواهند برد .

می توانید با هر ماده ای که در خانه دارید مانند سوسیس و کالباس و قارچ درست کنید و در تهیه آن مشکلی ایجاد نمی کند را یادداشت کنید و بدون اتلاف وقت آن را امتحان کنید. .

مواد لازم

5 لیوان آرد
1 بسته مخمر فوری (یا نصف بسته مخمر تازه)
1 قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق غذاخوری نمک
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 لیوان آب ولرم

برای سس؛

2 لیوان سس گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
1 قاشق چایخوری آویشن

برای روی پیتزا

پنیر موزارلا
پنیر پیتزا
سوسیس
سوجوک
گوجه فرنگی خشک
قارچ
ذرت شیرین

اندازه سینی پیتزا: 40 سانتی متر

آماده سازی

1. آرد را در کاسه بریزید
و وسط آن را گود کنید.

2. به آرامی مایه خمیر فوری، شکر، نمک، روغن زیتون و آب ولرم را به وسط آرد اضافه می کنیم. می توانید به جای مخمر فوری از نصف بسته مخمر تازه استفاده کنید.شروع به ورز دادن خمیر کنید
3. خمیر نرمی درست کنید که به دست نچسبد.
4. روی خمیر آماده شده را با رو کش می پوشانیم و حدود 30 دقیقه می گذاریم تا تخمیر شود.

5. خمیر تخمیر شده را باز می کنیم و خمیر را روی پیشخوانی که در آن آرد پاشیده ایم قرار می دهیم.
6. دوباره با دست جمعش می کنیم که هوا یش خارج شود و بعد به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
7. اگر می خواهید پیتزا با خمیر نازک تهیه کنید، می توانید همین خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید.

8. چانه های خمیر را با وردنه روی پیشخوان آرد پاشی شده پهن می کنیم. با کمی آرد پاشی روی وردنه می توانید از چسبیدن آن به وردنه جلوگیری کنید.

9. قبل از گذاشتن خمیر باز شده روی سینی پیتزا، بررسی کنیم که آیا اندازه آن مناسب است یا خیر.

10. خمیر باز شده را روی سینی پیتزای آردپاشی شده می گذاریم و با دست دور آن را صاف می کنیم.
11. در صورت تمایل می توانید آن را با گذاشتن کاغذ پخت روی سینی فر معمولی و پاشیدن آرد ذرت روی آن تهیه کنید.

12. با چنگال روی تمام سطح خمیرمان سوراخ هایی ایجاد می کنیم تا خمیر در حین پخت پف نکند.
13. سینی پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار می دهیم و خمیرمان را به مدت 10 دقیقه می پزیم.

14. در حالی که خمیر ما در حال پخت است، سس گوجه فرنگی، روغن زیتون، ریحان خشک و آویشن را برای تهیه سس پیتزا خوب مخلوط کنید.

15. خمیر نیم پزمون رو از فر دربیاریم و سسی را که آماده کردیم سخاوتمندانه رویش پخش کنیم. اگر آن را خوب به لبه ها بکشیم، لبه ها بهتر قهوه ای می شوند.
16. روی سس گوجه فرنگی مقدار زیادی پنیر موزارلا رنده شده یا پنیر چدار رنده شده بچینیم.

17. سوجوک خلال شده، سوسیس ورقه شده، گوجه فرنگی خشک، قارچ ورقه شده و دانه ذرت را به سلیقه خود اضافه کنید.

18. در آخر پیتزامون رو دوباره داخل فر قرار میدیم و میذاریم 20 دقیقه دیگه با دمای 200 درجه بپزه.
19. پیتزای ما که پنیرهایش خوب اب شده و موادش هم خوب پختخ ،آماده سرو است

نوش جان

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها